Marthe Woertman (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Marthe Woertman este o personalitate americană din rețelele sociale, cunoscută mai ales pentru postarea videoclipurilor cu sincronizare a buzelor pe populara aplicație de partajare a videoclipurilor TikTok, unde are milioane de fani. De asemenea, este populară pe Instagram, unde postează imagini interesante. În prezent, locuiește în Hawaii, SUA, împreună cu părinții și frații ei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Marthe Woertman.

Marthe Woertman Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Marthe Woertman? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Marthe Woertman Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Marthe Woertman? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Marthe Woertman Age

Câți ani are Marthe Woertman? Ziua ei de naștere cade pe 15 august 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Olanda.

Familia Marthe Woertman

Numele tatălui și al mamei lui Marthe Woertman nu sunt cunoscute. Are și frați. Ea a împărtășit un videoclip cu fratele ei pe contul ei TikTok în august 2020. În ceea ce privește educația, este bine educată.

Marthwubbles-vârstă

Iubitul Marthe Woertman

Cine este iubitul lui Marthe Woertman? Ea este singură în aceste momente. Mai mult, istoria ei anterioară de întâlniri nu este nici ea cunoscută.

Marthe Woertman Wiki

Marthe WoertmanWiki / Bio
Nume realMarthe Woertman
PoreclăMarthe
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere15 august 1999
Locul naşteriiOlanda
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 25.000 $ (USD)

Marthe Woertman Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Marthe Woertman? A început să posteze videoclipuri de sincronizare a buzelor pe TikTok, care a atras atenția multora. Pe 16 decembrie 2018, Marthe a devenit unul dintre cei mai tineri Tik Tokers din Olanda care a avut peste un milion de adepți pe populara aplicație de creare a videoclipurilor. Marthe este, de asemenea, populară pe Instagram, unde are mii de adepți. Valoarea sa netă este estimată la peste 25.000 USD (USD).

Citește și: Karely Ruiz (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Fapte Marthe Woertman

  1. Marthe Woertman a creat un TikTok setat la „Coincidența” Handsome Dancer la începutul carierei sale.
  2. Are și un canal YouTube, dar nu este prea activă în postarea de videoclipuri pe canalul său auto-intitulat.
  3. Cu toate acestea, ea apare frecvent pe canalul YouTube al tatălui ei, care are mii de vizualizări și abonați.
  4. TikTok-urile ei au primit peste 28 de milioane de aprecieri de la aderarea la platformă. Ea a fost, de asemenea, un model.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Tanya Lieder (TikToker) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found