Justin Bethancourt (Animator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Date

Justin Bethancourt este un animator american care a jucat în câteva filme cinematografice și aranjamente TV și a ajuns imediat la distincție. Este cel mai bine recunoscut pentru Balls Of Fury (2007), The Three Stooges (2012), Sun City Diaries (2007), The Young and The Restless (2011-2012, etc.) De asemenea, este scriitor și a distribuit patru cărți în total. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Justin Bethancourt Înălțime și greutate

Cât de înalt este Justin Bethancourt? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Justin Bethancourt este estimată la 6 picioare și 4 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 68 kg sau 157 lbs. Are ochi negri, iar culoarea părului este negru.

Justin Bethancourt Age

Câți ani are Justin Bethancourt? S-a născut la 18 martie 1971 în Statele Unite. Are 49 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține unei etnii mixte.

Citește și: Cody Christian (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Wiki Justin Bethancourt

Justin BethancourtWiki / Bio
Nume realJustin Bethancourt
PoreclăJustin
Faimos caAnimator
Vârstă49 de ani
Zi de nastere18 martie 1971
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,86 m (6 ft 4 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (157 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului12 (SUA)
IubitaSingur
Soția / soțiaN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Soția lui Justin Bethancourt

Cine este soția lui Justin Bethancourt? El nu s-a căsătorit încă și nu are soție până acum. Justin Bethancourt este foarte secret cu privire la viața sa personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la prietena lui. De asemenea, nu există informații referitoare la viața sa de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața sa personală, nu este clar dacă este singur sau într-o relație. Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața sa de întâlnire.

Valoarea netă a lui Justin Bethancourt

Cât costă valoarea netă a lui Justin Bethancourt? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Justin Bethancourt

  1. Justin Bethancourt iubește să joace fotbal.
  2. A obținut o bursă de fotbal completă de la Universitatea din Pittsburgh și a jucat câteva jocuri cu Arizona Cardinals în 1995.
  3. El este din New York, deci etnia sa este americană.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Îi place să călătorească și să navigheze.

Citește și: Milo Manheim (Actor) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found