Elena Rusconi (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afacere, Iubit, Valoare netă, Fapte

Elena Rusconi este actriță. Ea a promovat rolul de star pentru 6 Underground (2019), Medici (2016) și The Catch (2016). Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Elenei Rusconi, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Iubit, Măsurători corporale, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre ea.

Elena Rusconi Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elena Rusconi? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Elena Rusconi Age

Câți ani are Elena Rusconi? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Elena-Rusconi-age

Elena Rusconi Wiki

Elena RusconiWiki / Bio
Nume realElena Rusconi
PoreclăElena
Faimos caActriţă
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,73 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Elena Rusconi Affair & Boyfriend

Cine este iubitul Elenei Rusconi? Fierbătoarea și superba vedetă Instagram, Elena Rusconi, nu are legături romantice cu nimeni. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este dezvăluită de ea.

Elena-Rusconi-iubit

Citește și: Ava Kolker (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Fapte cu valoare netă

Elena Rusconi Net Worth

Care este valoarea netă a Elenei Rusconi? La o vârstă fragedă, Elena Rusconi și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Elena-Rusconi-fapte

Elena Rusconi Fapte

  1. Elena Rusconi are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Contul ei de Instagram este supraîncărcat cu imaginile ei fierbinți și fierbinți.
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Are peste 32 de adepți K + sub contul ei de Instagram.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Kristian Alfonso (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found