Nihachu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Nihachu este o renumită vedetă germană Twitch, YouTuber și influențatorul rețelelor sociale. Este cunoscută pentru fluxurile sale în stil podcast, unde discută o varietate de subiecte și are, de asemenea, jocuri în flux, precum Minecraft, The Sims 4 și Stardew Valley. A câștigat peste 480.000 de adepți pe Twitch. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre Nihachu!

Nihachu Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Nihachu? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Epoca Nihachu

Câți ani are Nihachu? Ziua ei de naștere cade pe 3 noiembrie 2001. Are 19 ani. Ea deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Germania. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate al cărui nume nu este cunoscut. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Asmongold (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nihachu Wikipedia

NihachuWiki / Bio
Nume realNikita
PoreclăNihachu
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă19 ani
Zi de nastere3 noiembrie 2001
Locul naşteriiGermania
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Nihachu

Cine este iubitul lui Nihachu? De acum nu se mai întâlnește cu nimeni și probabil că este singură. Mai mult, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Legendarylea (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Valoarea netă a Nihachu

Cât costă valoarea netă a Nihachu? Cariera online este principala sa sursă de venit. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Nihachu

  1. Ea a distribuit mai multe fotografii și videoclipuri cu Akita americană pe Instagram.
  2. Nihachu are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  3. De asemenea, este activă pe Instagram și și-a încărcat primul selfie pe Instagram, care a prezentat un filtru de inimi, în ianuarie 2019.
  4. Pe canalul ei de YouTube, Niki postează videoclipuri despre jocuri.
  5. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  6. Este cea mai cunoscută din apariția sa pe Rajjchelor, un spectacol de jocuri de întâlniri găzduit de ‘AustinShow’ pe Twitch.
  7. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  8. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found