Sarah Russi (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Sarah Russi (născută în 1993) este o americană, este o modelă adultă și o fată cu camerele cărora îi plac bărbații mai în vârstă cu sediul în Manhattan, New York. În plus, modelul în vârstă de 27 de ani a primit un fan imens urmărit și în centrul atenției pe internet după ce s-a întâlnit cu un bărbat mult mai în vârstă. Deși Sarah a fost anterior un copil cu zahăr, ea susține că relația ei cu Mason, care este un fost actor de copil, este strict personală. Reglați biografia și explorați mai multe despre modelul Sarah Russi Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră și multe altele despre ea.

Sarah Russi Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani are Sarah Russi? S-a născut în 1993 și provine din New York. În prezent, are 27 de ani ca în 2020. Stă pe o înălțime de 5 picioare și 3 inci înălțime și cântărește în jur de 48 kg sau 106 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-35 inci. Poartă o sursă de sutien de 32 B. Are ochi căprui închis și păr negru.

Citește și: Suki Waterhouse (Model) Bio, Wiki, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date

Sarah Russi Boyfriend & Dating

Sarah și partenerul ei Reese apar în prezent la un reality show numit „Dragostea nu judeca”. Anterior, Russi a mai lucrat în trecut ca un copil cu zahăr. De fapt, a mers la o întâlnire cu 20 de băieți, astfel încât să-i plătească banii. Potrivit unei surse, ea a taxat 300 USD pentru o întâlnire la cină. În schimb, Sarah insistă că nu este cu Mason pentru bani și spune că sunt multe în comun. Mason a adăugat: „Sarah nu mi-a cerut niciodată un cent. Cuplul și-a declarat dragostea unul pentru celălalt la doar o săptămână după întâlnire. Cuplul se întâlnește din decembrie 2018, după ce s-au întâlnit la o convenție pentru adulți din Los Angeles. Modelul este cu 28 de ani mai tânăr decât tânărul ei. Aceasta este prima relație de vârstă în care a fost Mason.

El a citat: „Ultima dată când am ieșit cu cineva de 26 de ani este probabil când aveam 28 de ani. Întreaga mea viață, majoritatea femeilor cu care am avut relații au fost de vârsta mea sau chiar puțin mai în vârstă decât mine. Deci, acesta este unul nou pentru mine. '

Citește și: Jenah Yamamoto (Model) Bio, Iubit, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Spre deosebire de aceasta, Sarah recunoaște că Mason nu este nici măcar cel mai în vârstă bărbat cu care s-a întâlnit: „Chiar nu m-am întâlnit cu niciun băiat de vârsta mea. ‘Încerc de obicei să întâlnesc tipi cu vârsta de peste 50 de ani, așa că nu este cel mai bătrân tip cu care m-am întâlnit. „Îmi plac bărbații mai în vârstă pentru că sunt mai maturi, îmi place doar felul în care arată - de parcă îmi plac părul gri și bărbații cheli - nu știu că de asta mă atrage.”

În plus, ea a spus: „Îi spun tot timpul că este superb. Îl găsesc frumos și îl consider adorabil. Asta este tot ceea ce ar trebui să conteze ”, a spus Russi, adăugând că cuplul uneori atrage priviri când îi călăreau împreună scuterul de mobilitate.

În curând, se vor căsători. De fapt, Sarah și Mason au promis, de asemenea, că vor avea tatuaje cu inel în jurul degetelor. În prezent, duetul locuiește împreună într-un apartament fastuos din New York, SUA.

Sarah Russi Carieră

Sarah Russi este un model de adult și de webcam, cu toate acestea, a lucrat ca un copil cu zahăr în trecut. Un bebeluș cu zahăr este de obicei referit la o femeie care este susținută financiar de un bărbat mai în vârstă, mai bogat, cunoscut sub numele de tătic de zahăr.

Întrucât Sarah este un copil cu zahăr, ea primește 300 de dolari (236 GBP) pentru cine. De asemenea, își conduce propria pagină de fani, unde oferă imagini pentru a obține un cost de 14,99 USD.

În prezent, locuiește în Manhattan, New York Russi a achiziționat peste 32.000 de adepți pe pagina sa de Twitter, în timp ce pe Instagram are peste 126.000 de admiratori. Este disponibilă pentru rezervări și este reprezentată de publicistul de divertisment pentru adulți Lainie Speiser.

Citește și: Madi Edwards (Model) Bio, Wiki, Iubit, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Sarah Russi Net Worth

Care este valoarea netă a lui Sarah Russi? În prezent, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 75.000 de dolari SUA. Sursa sa principală de venit este cariera de actorie pentru adulți. Întrucât Sarah este un copil cu zahăr, ea primește 300 de dolari (236 GBP) pentru cine. De asemenea, își conduce propria pagină de fani, unde oferă imagini pentru a obține un cost de 14,99 USD.

Citește și: Jessica Ditzel (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Fost soț, Fiică, Carieră, Valoare netă, Fapte

Sarah Russi Wiki

Wiki / Bio
Nume realSarah Russi
PoreclăSarah
Vârstă27 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1993
ProfesieModel pentru adulți și Cam Girl
Renumit pentruPrietena lui Mason Reese (american

Fost actor și restaurator)

Locul naşteriiManhattan, New York
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
Etniealb
ZodiacSăgetător
Reședința curentăManhattan, New York
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'3 "

Centimetri: 160 cm

Metri: 1,60 m

GreutateKilograme: 48 Kg

Lire sterline: 106 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

34-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?da
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubit Necunoscut
Iubitul actualMason Reese
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăNecunoscut
Favorită
Culoare preferataroșu
Bucătăria preferatăBucatarie italiana
Filmul preferatHobbit, La La Land
Vacanță preferată

Destinaţie

Malaezia
Hobby-uriCălătorii, cumpărături și lectură
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 75.000 USD
Sponsori / AnunțuriAproximativ 300 USD (236 GBP) pentru cine

Costul exclusiv al imaginii: 14,99 USD în SUA

Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Sarah Russi Fapte

  1. Lui Sarah îi place bărbatul mai în vârstă, deoarece sunt mai maturi.
  2. A fost atrasă de părul cărunt și de bărbații cheli.
  3. Are o figură fierbinte, sexy și curbată.
  4. Inițial, ea a început să comunice prin Facebook, Russi deschizând dialogul trimițându-i fostei vedete copil o cerere de prietenie pe site-ul de microblogging.
  5. Russi și Reese au apărut pe ITV’s This Morning pe 20 iunie 2019 pentru a-și apăra romantismul.
  6. Resse este fiul lui William Reese și al actriței pensionate Sonia Darrin, care a devenit antreprenor în restaurant în urma carierei sale de actorie.

Citește și: Daphne Joy (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubit, Relație, Fiu, Valoare netă, Părinți, Greutate, Fapte

Citește și: Christine Baumgartner (Model) Wiki, Bio, Genți de mână, Vârstă, Înălțime, Nuntă, Copii, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found