Jessie Nadeau și PH Cantin Breakup

Ne amintim că îndrăgostiții se îndrăgostiseră în timpul filmărilor Occupation Double Bali, sub soarele celebrei insule Worldn! Jessie Nadeau și PH Cantin nu mai sunt ...

Jessie Nadeau a confirmat pauza ei cu PH Cantin pe rețelele de socializare pe 10 mai 2020. Ea a anunțat vestea tristă într-un text emoționant însoțit de o imagine în valoare de o mie de cuvinte.

Prin Instagram, Jessie și PH au aflat vestea separării lor de mii de adepți ...

Vizualizați această postare pe Instagram

Je ne vais pas y aller par quatre chemins. C’est important pour moi d’être transparent cu vous… P-H et moi ne formons plus un couple à proprement parler. Nous n’habitons plus ensemble depuis tout récemment. Par contre, on se parle encore chaque jour. Nous sommes encore partenaires, și allions encore nos forces afin de démocratiser le véganisme. Ce qu’on a bâti ensemble compte énormément pour nous et va bien au-delà de ce qui passe ou pourrait se passer dans notre vie personnelle. Les raisons de cette décision nous appartiennent et nous préférons garder ça pour nous. J’aimerais que vous respectiez ça ❤️ Notre relation a évolué. On ne peut plus la definir comme une relation amoureuse, mais ça reste une relation quand même, quoique maintenant différente. C’est pour le mieux. Nous allons continuer de se soutenir et se respecter. Mes émotions sont des montagnes russes ces temps-ci. Écrire ces lignes officialise le tout on dirait. Sentiment ciudat.

O postare distribuită de JESSIE (@ jessie.nadeau) pe 9 mai 2020 la 13:15 PDT

„Nu voi merge acolo pe patru cărări. Este important pentru mine să fiu transparent cu tine ... PH și nu mai formez un cuplu strict vorbind. Nu am trăit împreună de foarte recent. Cu toate acestea, încă vorbim în fiecare zi. Suntem încă parteneri și încă ne unim forțele pentru a democratiza veganismul. Ceea ce am construit împreună este foarte important pentru noi și depășește cu mult ceea ce se întâmplă sau s-ar putea întâmpla în viața noastră personală. Motivele acestei decizii ne aparțin și preferăm să o păstrăm pentru noi. Aș vrea să respectați că ❤️ Relația noastră a evoluat. Nu o mai putem defini ca o relație romantică, dar oricum rămâne o relație, deși acum diferită. Este pentru cel mai bun. Vom continua să ne susținem și să ne respectăm reciproc.

Emoțiile mele sunt un roller coaster în aceste zile. Scrierea acestor rânduri formalizează totul, se pare. Sentiment ciudat. „Îl dezvăluie pe Jessie.

După ce s-a mutat în Occupation Double Bali în 2017, cuplul a fost, de asemenea, într-un parteneriat de afaceri. Pe lângă un blog alimentar, PH și Jessie au publicat și o carte de bucate vegană și au început să producă mese congelate.

În afară de aceasta, Jessie a fost primul candidat non-heterosexual din istoria dublei ocupații. Ea susține că este pansexuală și foarte mândră că reprezintă comunitatea LGBTQ. Profitând de Pride Month, își ia timp și pentru a specifica, în publicația sa, diferitele genuri și orientări sexuale. Jessie studiază acum la New York pentru a prospera în industria cinematografică.

Îi dorim lui Jessie și PH cele mai bune prin căile lor respective.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found