Raphael Gomes (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Raphael Gomes este o cunoscută vedetă britanică de pe YouTube. El a susținut calitatea de stelar pentru canalul său de pe YouTube. Este cunoscut mai ales pentru serialul său web „Cooking With Raphael”. Deși are o viață socială destul de colorată. Videoclipurile sale tind să fie diferite și să-și prezinte latura nebună, ceea ce l-a ajutat să adune o mare bază de fani. A fost membru pe YouTube de trei ani și a creat o mare varietate de conținut. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Raphael Gomes Age

Câți ani are Raphael Gomes? Ziua lui de naștere cade pe 23 iunie 1992. Are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Portugalia. El deține naționalitatea portugheză și aparține etniei mixte.

Raphael Gomes Înălțime și greutate

Cât de înalt este Raphael Gomes? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Citește și: Alexa Jade (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Raphael Gomes Wiki

Raphael GomesWiki / Bio
Nume realRaphael Gomes
PoreclăRafael
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă28 de ani
Zi de nastere23 iunie 1992
Locul naşteriiPortugalia
Semnul nașteriiCancer
NaţionalitatePortugheză
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-29-37 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Raphael Gomes Prietena

Cine este iubita lui Raphael Gomes? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. În prezent, el caută să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru. În afară de aceasta, el a fost anterior legat romantic cu vloggerul Vania Fernandes.

Raphael Gomes Net Worth

Care este valoarea netă a lui Raphael Gomes? Canalul său a început să câștige o popularitate imensă din septembrie 2015, urmând. Printre numeroasele serii video pe care le face, episoadele unor serii specifice sunt prevăzute cu un decalaj de trei până la cinci zile. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Citește și: Kugo cel Puternic (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Familia Raphael Gomes

Numele tatălui și mamei lui Raphael Gomes nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. În prezent, locuiește în Londra, Anglia, Marea Britanie.

Raphael Gomes Carieră

Raphael își face videoclipurile și, în 2013, a câștigat un YouTube Next Vlogger Award, un premiu în bani pentru YouTubers din Marea Britanie care încearcă să câștige fani. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas. Este cunoscut că joacă farse și petrece cu prietenii săi în Portugalia.

Raphael Gomes Fapte

  1. Raphael Gomes își iubește familia și a realizat recent un videoclip despre el însuși jucându-se cu fratele său.
  2. Umilința lui strălucește în posturile sale și el a mai declarat că este sensibil.
  3. El devine foarte îngrijorat de bunăstarea prietenilor și a familiei sale.
  4. Are o calitate extraordinară de a se conecta cu milioane de fani și spectatori într-un mod special prin intermediul celorlalte serii ale sale, care nu se încadrează în genul jocurilor video.
  5. De asemenea, împărtășește și vorbește despre fanii și spectatorii săi despre evenimentele și evenimentele actuale legate de canalul său, încărcând vloguri.

Citește și: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found