Meghan Trainor (cântăreață) Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Măsurători, Afaceri, Valoare netă, Soț / soție, Bebeluș, Fapte

Meghan Trainor este o cunoscută cântăreață și compozitoare americană și judecătoare de spectacole de talente. Ea a susținut calitatea de stelar după ce a semnat cu Epic Records în 2014. A fost semnată de L.A. Reid la Epic Records după ce Reid a auzit demo-ul melodiei menționate anterior. Single-ul ei de debut „All About That Bass”, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 din SUA și a vândut 11 milioane de exemplare în întreaga lume. De fapt, ea a atras critici și pentru conținutul său liric.

Prin muncă și consistență, ea a reușit să rămână favorita majorității în industrie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, soția, relația, soțul, bebelușul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Meghan Trainor.

Meghan Trainor Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Meghan Trainor? Ea se află la o înălțime decentă de 5 ft 3 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 56 Kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Meghan Trainor

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Meghan Trainor? A menținut o dietă sănătoasă și a frecventat sala de gimnastică, iar acest lucru a ajutat la construirea siluetei sale. Fanii ei au crescut de-a lungul anilor. Aceasta pare a fi mai mult din hobby-ul ei decât o carieră pentru ea. Celelalte măsurători ale corpului ei sunt 36-23-35 pentru bust, talie și, respectiv, șolduri. Poartă o cană de sutien de 34 GG.

Meghan-Trainor-înălțime

Citește și: Fabolous (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate

Meghan Trainor Wiki / Bio

Meghan TrainorWiki / Bio
Nume realMeghan Elizabeth Trainor
PoreclăMeghan Trainor
Faimos caCântăreț compozitor
Vârstă27 de ani
Zi de nastere22 decembrie 1993
Locul naşteriiNantucket, MA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 56 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-23-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 GG
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulDaryl Sabara
Bebelus1
Valoarea netă6-7 milioane USD (USD)

Meghan Trainor Net Worth

Care este valoarea netă a lui Meghan Trainor? Încă de la o vârstă fragedă, Meghan a aspirat întotdeauna să urmeze o carieră în canto. Toți prietenii ei au încurajat-o să-și încerce mâna. Prin urmare, a devenit interesată de muzică încă de la o vârstă fragedă; ea a scris, a înregistrat și a produs trei albume acustice lansate independent, Meghan Trainor (2009). Valoarea sa netă este estimată la 6-7 milioane USD (USD).

Meghan-Trainor-soț

Citește și: Conan Gray (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate

Soția și aventura Meghan Trainor

Cine este soția lui Meghan Trainor? Este căsătorită cu Daryl Sabara în 2018. Trainor l-a cunoscut pe actorul Daryl Sabara în 2014 la o petrecere din Los Angeles și a început o relație cu el în iulie 2016. Cuplul a fost logodit pe 22 decembrie 2017. Se așteaptă la prima lor copil, un fiu, la începutul anului 2021.

Meghan-Trainor-fapte

Citește și: Chief Keef (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate

Meghan Trainor Viața timpurie și familia

Mama lui Meghan Trainor se numește Kelli și tatăl, Gary Trainor. Are și frați. Are un frate mai mare pe nume Ryan și un frate mai mic pe nume Justin. A început să cânte la șase ani, la o biserică metodistă împreună cu tatăl ei, care era profesor de muzică și organist. Conform educației sale, ea este bine educată.

Cântece Meghan Trainor

 • Și eu
 • Totul despre acel bas
 • draga viitor sot
 • Buzele se misca
 • Fără scuze
 • Nu
 • De parcă te voi pierde

Fapte Meghan Trainor

 1. Meghan Trainor a studiat chitara, a cântat la trompetă și a cântat într-o formație de jazz timp de trei ani.
 2. La 15 ani, a luat lecții de chitară de la fostul membru NRBQ Johnny Spampinato.
 3. Muzica ei încorporează elemente de pop, R&B, doo-wop și suflet cu ochi albaștri.
 4. A devenit cea de-a 21-a artistă feminină, al cărei single de debut a atins vârful Billboard Hot 100.
 5. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Carlos Rivera (cântăreț) Înălțime, Greutate