Hina Khan (actriță TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hina Khan este o actriță indiană de televiziune și film. Ea a renumit pentru faima pentru că a jucat Akshara în filmul Star Plus, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai și Komolika în Kasautii Zindagii Kay. Khan a fost una dintre actrițele cele mai bine plătite din industria de televiziune indiană în 2015 și 2016. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, valoare netă, carieră și multe altele despre Hina Khan.

Hina Khan Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Hina Khan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Hina Khan Age

Câți ani are Hina Khan? Ziua ei de naștere cade pe 2 octombrie 1987. În prezent, are 33 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Srinagar, India.

Hina KhanWiki / Bio
Nume realHina Khan
PoreclăHina
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă33 de ani
Zi de nastere2 octombrie 1987
Locul naşteriiSrinagar, India
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
ReligieMusulman
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleRocky Jaiswal
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ Rs. 80 Lac

Iubitul Hina Khan

Cine este iubitul lui Hina Khan? Khan s-a întâlnit cu producătorul de supraveghere al lui Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Rocky Jaiswal. Cuplul este în relație din 2014.

Hina Khan Net Worth

Care este valoarea netă a lui Hina Khan? În timpul studiilor universitare din Delhi, Khan a făcut o audiție pentru Yeh Rishta Kya Kehlata Hai când prietenii ei au forțat-o și au fost selectați pentru asta. Mai târziu, s-a mutat la Mumbai și a debutat în televiziune în 2009, când a jucat într-una dintre cele mai longevive telenovele indiene în rolul Akshara Singhania. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată în jurul valorii de RS. 80 Lac.

Cariera lui Hina Khan

Khan a apărut, de asemenea, ca oaspete în numeroase seriale. Prima ei apariție ca invitat a fost în Kayamath în 2009. După aceea, a apărut ca invitată în Sapna Babul Ka ... Bidaai și Chand Chupa Badal Mein în 2010. În 2011 a apărut ca invitată în Chef Pankaj Ka Zayka un show de gătit. În decembrie 2016, Khan a apărut pe Bigg Boss 10 în calitate de panelist. A fost numită în Top 50 cele mai sexy femei asiatice de către Eastern Eye în 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017. A fost listată opt printre „35 de actrițe cele mai tari din televiziunea indiană”, în 2014. Hina a apărut pe coperta FHM India ediția decembrie 2018.

Fapte despre Hina Khan

  1. Ruby Woo este nuanța ei preferată de ruj de la MAC.
  2. În ianuarie 2020, ea a semnat un film de groază ZEE5 alături de actorul Kushal Tandon.
  3. Era cunoscută pentru luptele sale controversate cu Shilpa Shinde.
  4. În iulie 2018, Hina a apărut într-un videoclip muzical punjabi Sonu Thukral „Bhasoodi”.
  5. În ianuarie 2020, ea a semnat un film de groază ZEE5 alături de actorul Kushal Tandon.
  6. După ce a apărut în cel de-al patrulea sezon ca invitat, Khan va acționa și ca personaj principal în cel de-al cincilea sezon al serialului Naagin.
  7. Este foarte activă pe platformele de socializare și are un fan imens care urmărește acolo.

Citește și: Jannat Zubair Rahmani Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found