Faze Rug (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dacă sunteți un ciudat de jocuri online și vizitați YouTube pentru a ține la curent cu cele mai recente videoclipuri de joc încărcate, atunci cu siguranță veți cunoaște celebra personalitate irlandeză de pe rețelele sociale, comentator de jocuri și vedeta de pe YouTube „Faze Rug”, care conduce cu succes un canal YouTube auto-intitulat . Este cunoscut mai ales pentru jocurile sale video „Call of Duty”, precum și pentru vlogurile pe care le încărca ocazional pe YouTube. Canalul său de pe YouTube este în prezent cel mai abonat de pe acest site de partajare video, cu peste 3 miliarde de vizualizări și peste 17 milioane de abonați. Popularitatea sa nu se limitează la YouTube, ceea ce este evident din faptul că are peste 5,4 milioane de adepți pe contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Înălțimea și greutatea covorului Faze

Cât de înaltă este Faze Rug? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Faze Rug Age

Câți ani are Faze Rug? Ziua lui de naștere cade pe 19 noiembrie 1996. În prezent, are 24 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în San Diego, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Familia Faze Rug

Care este numele real al Faze Rug? Numele său real este Brian Awadis. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate pe nume, Brandon. Părinții săi, care sunt des numiți Mama Rug și Papa Rug, sunt din Irak. Conform educației sale, el este absolvent.

Citește și: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Faze Rug Wiki

Covor FazeWiki / Bio
Nume realBrian Awadis
PoreclăCovor Faze
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere19 noiembrie 1996
Locul naşteriiSan Diego, CA
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBrwon
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaBaeeeeelyn
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2,3 milioane USD (USD)

Prietena Faze Rug

Cine este iubita lui Faze Rug? Este legat romantic de Baeeeeelyn. Conform istoriei ei anterioare de întâlniri, el a avut o relație cu Molly Eskam. Molly este o Youtuber americană și o vedetă de socializare.

Faze Rug Net Worth

Care este valoarea netă a Faze Rug? Are o calitate extraordinară de a se conecta cu milioane de fani și telespectatori într-un mod special prin canalul său de YouTube, care intră în genul jocurilor video. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Quenlin Blackwell (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Faze Rug Career

Faze Rug a început un canal YouTube comun, numit „fathersonchaldean”, în 2008, împreună cu fratele său. Mai târziu, și-a lansat propriul canal YouTube pe 11 iulie 2012. De atunci, a început să posteze scurte clipuri din jocul Call of Duty. El a încărcat primul său videoclip glumeț pe 7 decembrie 2014. Brian are, de asemenea, un al doilea canal cunoscut sub numele de „FaZe Rug Games”, unde este semi-activ și încarcă doar videoclipuri despre jocuri. Canalul are în prezent peste 720 K + abonați.

Faze Rug Facts

  1. Biografia canalului YouTube Faze Rug spune: „Vă mulțumim că ați trecut pe lângă canalul meu! Tânăr de 23 de ani realizând videoclipuri stupefiante pentru voi, oameni frumoși. Asigurați-vă că apăsați butonul de abonare. Vă promit că nu veți regreta :) ”.
  2. S-a alăturat YouTube pe 12 iulie 2012.
  3. De asemenea, este activ pe Snachat, Facebook și Twitter.
  4. A lansat o melodie numită „Goin’ Live ”, în 2019.
  5. Are un imens fan care urmărește și sub contul său de Instagram.

Citește și: Anastasia Kingsnorth (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found