Emma Mackey (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Familie, Fapte

Emma Mackey este o cunoscută actriță franco-britanică. Ea a susținut rolul de star după ce a jucat în rolul lui Maeve Wiley în serialul dramatic Netflix Sex Education, din 2019. Tatăl ei este director de școală. În afară de aceasta, are un fan uriaș care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emma Mackey Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Emma Mackey? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Emma Mackey? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Emma Mackey Age

Câți ani are Emma Mackey? Ziua ei de naștere cade pe 4 ianuarie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea franceză și aparține etniei mixte. Este de origine britanică și franceză. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Franța.

Iubitul Emma Mackey

Cine este iubitul Emma Mackey? Este singură și nu a oferit nicio idee despre viața ei de întâlnire. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, nu i se vorbește nimic despre asta.

Citește și: Candace Cameron Bure (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Copii, Valoare netă, Date

Emma Mackey Wiki

Emma MackeyWiki / Bio
Nume realEmma Mackey
PoreclăEmma
Faimos caActriţă
Vârstă24 de ani
Zi de nastere4 ianuarie 1996
Locul naşteriiFranţa
Semnul nașteriiCapricornul
NaţionalitateFrancez-britanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Emma Mackey

Emma Mackey are un tată francez și o mamă engleză. Tatăl ei este director de școală. A crescut în Sablé-sur-Sarthe și a primit bacalaureatul în 2013, ulterior mutându-se în Anglia pentru a studia limba și literatura engleză la Universitatea din Leeds. A absolvit în 2016. Mackey locuiește la Londra.

Citește și: Jenna Ortega (Actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Emma Mackey Net Worth

Care este valoarea netă a Emma Mackey? Actoria este principala sa sursă de venit. Ea urmează să joace în viitorul film de mister al lui Kenneth Branagh, Death on the Nile. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Cariera Emma Mackey

Emma Mackey și-a lansat cariera cu serialul de comedie-dramă Netflix Sex Education în rolul Maeve Wiley. Educația sexuală este primul serial de televiziune important al lui Mackey. Performanța ei a primit aprecieri critice. În mai 2020, s-a anunțat că Mackey o va juca pe Emily Brontë într-un film biografic care se va concentra asupra vieții ei timpurii. Mackey va apărea, de asemenea, în filmul de thriller misterios Death on the Nile.

Emma Mackey Fapte

  1. Emma Mackey a studiat teatrul la Universitatea Leeds.
  2. În timp ce era studentă, ea a regizat și multe producții studențești.
  3. A jucat în filmul Summit Fever din 2018.
  4. A apărut anterior în filmul de groază TV din 2016 Badger_Lane.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Rachel Ames (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found