Mitchell Hopes (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Familia: 5 fapte despre el

Cine este Mitchell Hope? Este un actor australian. El a susținut faima ca personalitate și model Disney Channel, care a câștigat faima pentru rolul lui Ben în seria Descendenții Disney. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, familia, iubita lui Mitchell Hope și multe altele despre el.

Mitchell Hope Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mitchell Hope? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Mitchell HopeWiki / Bio
Nume realMitchell Hope
PoreclăMitchell
Faimos caActor
Vârstă26 de ani
Zi de nastere27 iunie 1994
Locul naşteriiMelbourne, Australia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,79 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Mitchell Hope Bio, Age & Family

Câți ani are Mitchell Hope? Ziua lui de naștere cade pe 27 iunie 1994. În prezent, are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Melbourne, Australia. El deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. El este din Melbourne, Australia și a fost adus la Los Angeles pentru descendenți. Mama lui se numește Lisa. Are frați pe nume Iona și Tobias.

Mitchell Hope Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mitchell Hope? A fost prezentat în scurtmetraje numite Down The Way și Yes Mum în 2012. A fost prezentat într-o mini-serie din 2014 numită Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS. El a interpretat fiul pe ecran al lui Dan Payne și Keegan Connor Tracy în descendenți. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

5 fapte despre Mitchell Hope

  1. Prietena și întâlniri: El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Probabil este singur și concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.
  2. În 2015, joacă rolul lui Ben, fiul Beast and Belle, în filmele originale Disney Channel, Descendants and Descendants 2.
  3. În 2014, s-a anunțat că va juca în filmul original Disney Channel 2015, Descendents în rolul lui Ben, fiul adolescent al Beast and Belle.
  4. Mitchell se întâlnește cu actrița On the Wall (2014), Tayla Audrey. Au un câine pe nume Harvey.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Quinton Aaron (Actor) Bio, Wiki, Prietena, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found