GloZell Green Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, soț, valoare netă: 15 fapte despre ea

GloZell Lyneette Simon sau cunoscut sub numele de GloZell Green sau pur și simplu GloZell, este o personalitate, rapper, cântăreață și comedian american de pe YouTube. Este renumită pentru oamenii ei de divertisment prin personalitatea ei de comediant și aspectul său vesel. Biografia ei pe Instagram spune: „Mama singură care face tot posibilul. vă rugăm să vă abonați la noul meu Podcast Glowing Up, linkul este în biografie. Instagram, YouTube, Facebook și toate rețelele sociale. ” Aflați mai multe despre vârsta, înălțimea și greutatea ei.

GloZell Green Age & Bio

Câți ani are celebrul comediant GloZell Green? În prezent, ea are 48 de ani, ea zi de nastere cade pe Orlando, FL. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut din Gloria și Ozell Green, numele ei fiind un amestec de nume ale părinților ei. Are și frați. Are o soră, DeOnzell, care este cântăreață de operă. În ceea ce privește educația, în 1997, GloZell a urmărit Universitatea din Florida și a absolvit o diplomă de BFA în teatru muzical.

Înălțimea și greutatea verde GloZell

Cât de înaltă este doamna GloZell Green? Ea stă pe o înălțime de 1,78 m sau altceva 5 ft 10 in. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lb. Statisticile sale sunt de 36-28-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD. Poartă o pantofă de 9 SUA. În plus, are ochi negri și are părul negru, creț și frizat, care, pe personalitatea ei, o face să arate atât de elegant și îndrăzneț. Îi place să încerce diferite nuanțe de ruj îndrăznețe precum verde, violet și multe alte variante unice de culori.

GloZell Green Wiki / Bio

NumeGloZell Green
Vârstă48 de ani
Înălţime1,78 m (5 ft 10 in)
Greutate60 kg (132 lb)
Măsurători ale corpului36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Mărimea pantofului9 SUA
SoțS.K. Simon
FiicăO'Zell (printr-un surogat)
Valoarea netăAproximativ 900.000 USD

Soțul GloZell Green

Este divorțată și își petrece viața singură cu fiica ei. În 2013, a legat nodul cu managerul, S.K. Simon. Mai târziu, cuplul a divorțat. Motivul din spatele divorțului lor nu este încă cunoscut. În august 2016, a întâmpinat o fiică pe nume O’Zell. Fiica ei s-a născut printr-un surogat.

GloZell Green Net Worth

Cât costă valoarea netă a GloZell Green? Valoarea ei este estimată la aproximativ 900.000 de dolari. De asemenea, ea deține o casă privată mare în Los Angeles, potrivit surselor. De asemenea, câștigă o cantitate decentă de agenți de publicitate și sponsori.

15 fapte despre GloZell Green

  1. Are o familie frumoasă, formată din fiica, mama, tatăl și frații ei.
  2. A crescut cu o soră cântăreață de operă pe nume DeOnzell Green.
  3. În 2018, Green a avut un mic rol ca Mică Debbie în Ralph Breaks the Internet.
  4. Ea atrage atenția publicului atunci când blogul ei despre întâlnirea cu Elijah Wood a fost menționat de actor în timpul unui interviu din 2011 la Jimmy Kimmel Live !.
  5. În 2012, a apărut în serialul web Dr. Fubalous.
  6. Ea l-a intervievat pe președintele Barack Obama într-un flux live de pe YouTube găzduit la Casa Albă, în 2015.
  7. De asemenea, își conduce canalul pe YouTube.
  8. Ea și-a lansat canalul YouTube în 2008, cu interviuri video, comedie despre viața ei și parodii ale melodiilor.
  9. Are milioane de abonați și peste 700 de milioane de vizionări totale.
  10. Cele mai vizionate videoclipuri de pe canalul ei este videoclipul provocat de scorțișoară, care a depășit peste 53 de milioane de vizionări, iar videoclipul „Sutienul meu împins în sus mă va ajuta să-mi iau bărbatul”, cu peste 25 de milioane de vizionări.
  11. De asemenea, este activă pe Instagram.
  12. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  13. Călătoria este preferata ei.
  14. Este un fel de personalitate emoțională.
  15. Mâncărurile picante sunt preferatele ei și includ uneori și în masa ei.

Citește și: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found