PewDiePie (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date

Numele real al PewDiePie este Felix Kjellberg, este o celebritate pe YouTube al cărei canal de comentarii de comedie și jocuri video a câștigat peste 105 milioane de abonați și are o valoare netă estimată de 40 de milioane de dolari. A fost votat Cel mai popular joc de stele web la premiile Teen Choice 2014. În 2016, a fost inclus pe lista revistei Time a celor 100 de oameni cei mai influenți din lume.

Soția și copiii PewDiePie

YouTuber PewDiePie este căsătorit cu iubita sa italiană de lungă durată Marzia Bisognin. Cuplul a legat nodul la 19 august 2019. Cuplul de acum Felix și Marzia Kjellberg s-au căsătorit exact la opt ani după ce s-au întâlnit pentru prima dată într-o mică ceremonie care pare să fi avut loc la grădina botanică Kew din Londra. După ce a stabilit o relație online, Kjellberg a zburat în Italia pentru a o întâlni. PewDiePie i-a propus lui Marzia Bisognin în aprilie 2018, în timp ce cuplul era în vacanță în Japonia.

Nunta a fost o mică aventură intimă, cu „cei mai apropiați prieteni și familie”, a scris Marzia Kjellberg pe Instagram. Unii dintre invitați au inclus YouTubers JackSepticEye, GirlGamerGab, KickthePJ și Boyinaband. Rochia de mireasă de culoare roșie a lui Marzia Kjellberg a fost realizată de un designer de modă pe nume Joanne Fleming, căruia Kjellberg i-a mulțumit pe Instagram pentru că „mi-a adus viziunea la viață”. În plus, broderia pe trenul rochiei a fost realizată de o artistă britanică pe nume Susan Kennewell. Procesul pentru rochie a durat „luni”, a scris Kjellberg pe Instagram, dar a spus că rezultatul final a fost „rochia de vis”.

În prezent, acest cuplu dragoste-porumbel trăiește în Brighton, un oraș de pe litoral din Marea Britanie și are doi câini: pugii numiți Edgar și Maya. Duo-ul nu este încă binecuvântat cu niciun copil.

Familia PewDiePie

PewDiePie s-a născut Felix Arvid Ulf Kjellberg, la Göteborg, Suedia, la 24 octombrie 1989. Părinții săi sunt Lotta Kristine Johanna și Ulf Christian Kjellberg. Tatăl său este un executiv corporativ, iar mama sa este un director de informații premiat. Are o soră mai mare pe nume Fanny. În liceu, Felix ar sări peste școală pentru a juca jocuri video. A absolvit liceul la Göteborgs Högre Samskola. El a fost inițial axat pe urmarea unei diplome în economie industrială și managementul tehnologiei la Universitatea de Tehnologie Chalmers. Cu toate acestea, s-a trezit neinteresat de cursuri, așa că a renunțat. El nu a renunțat să urmeze o carieră pe YouTube, așa cum a fost raportat pe scară largă de-a lungul anilor. Deși nu era interesat de cursurile școlare, avea o pasiune pentru photoshop și o dragoste continuă pentru jocurile video. A vândut imagini photoshopate pentru a economisi suficienți bani pentru a cumpăra un computer.

Cariera PewDiePie

Vorbind despre cariera sa, Felix s-a alăturat YouTube-ului pe 19 decembrie 2006. Canalul său original s-a numit de fapt „Pewdie”. El a explicat alegerea cuvântului „strană” pe măsură ce sunetul emite de un laser. Primele sale videoclipuri au constat în faptul că Felix a jucat Call of Duty. De asemenea, a amestecat în câteva videoclipuri vlogging. Pentru o vreme a uitat / a pierdut parola canalului său Pewdie, așa că a lansat una nouă numită PewDiePie pe 29 aprilie 2010. Pe canalul PewDiePie s-a concentrat pe Call of Duty, Minecraft și pe alte jocuri de acțiune / groază. De exemplu, ar reda clipuri scurte ale celor mai bune ucideri ale lui CoD cu comentarii și editări distractive. Pentru videoclipurile sale Minecraft, el a postat „Let’s Plays” în care cineva ar juca pur și simplu jocul.

Mai mult, în 2012 și 2013, PewDiePie a fost cel mai rapid canal pe YouTube. Numai în 2013, canalul a crescut de la 3,5 milioane de abonați la 19 milioane. El a câștigat un nou abonat în acel an la o rată de 1,037 pe secundă, pe tot parcursul anului. A câștigat 1,3 miliarde de vizionări video în acel an și s-a încheiat ca fiind cel mai abonat canal de pe YouTube.

PewDiePie Age

În prezent, are 30 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare 8 inchi și cântărește în jur de 65 kg. În plus, are ochi căprui închis și are părul blond.

PewDiePie Net Worth

Cât costă PewDiePie? PewDiePie este un comentator suedez de jocuri video și o celebritate pe internet care are o valoare netă de 40 de milioane de dolari. El nu este doar cea mai mare vedetă a YouTube în ceea ce privește vizionările videoclipurilor, ci este, de asemenea, peren, una dintre personalitățile cu cea mai mare plată de pe site.

Câștigurile PewDiePie: În 2013, PewDiePie a fost cea mai bine plătită vedetă YouTube cu câștiguri de 12 milioane de dolari. În 2014, câștigurile sale au depășit 14 milioane de dolari. În 2015, a câștigat 9 milioane de dolari. În 2016, PewDiePie a câștigat 15 milioane de dolari. În 2017, a câștigat 12 milioane de dolari. În 2018, a câștigat 15,5 milioane de dolari. În 2019 a câștigat 13 milioane de dolari. Pe măsură ce scriem, PewDiePie percepe 450.000 de dolari pentru un singur videoclip sponsorizat, potrivit celebritynetworth.com.

PewDiePie Wiki & Bio

Wiki / Bio
Nume realFelix Arvid Ulf Kjellberg
PoreclăPewDiePie
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

24 octombrie 1989
ProfesieYouTuber
Renumit pentruCel mai abonat YouTuber
Locul naşteriiGöteborg, Suedia
Naţionalitatesuedez
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacScorpionul
Reședința curentăCalifornia, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inch: 5'8 "

Centimetri: 168 cm

Metri: 1,68 m

GreutateKilograme: 65 Kg

Lire sterline: 143 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-32-46 țoli
Dimensiunea bicepsului19 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTată: Ulf Christian Kjellberg

Mama: Lotta Kristine Johanna

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Fanny

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Prietena / ÎntâlniriMarzia Bisognin
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soția / soțiaMarzia Bisognin (Căsătorită 2019)
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbandon universitar
UniversitateUniversitatea de Tehnologie Chalmers
ŞcoalăGöteborgs Högre Samskola
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 40 de milioane de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Favorită
Culoare preferataViolet
Actrita preferataEmma Watson
Ai animale de companie?da
Bucătăria preferatăItaliană
Destinația preferată de vacanțăGrecia
PewDiePie este alcoolic?da
PewDiePie este dependent de fumat?Necunoscut
Hobby-uriEditare, Photoshop
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Youtube, Twitter

Citește și: Adam Montoya (Youtuber) Valoare netă, Prietena, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Fapte PewDiePie

  • El și-a pierdut emisiunea YouTube Red după ce a fost dezvăluit că mai multe dintre videoclipurile sale conțineau referințe antisemite, în 2017.
  • Îi place să facă lucrări de caritate.
  • La 31 octombrie 2019, Kjellberg a donat 69.420 de dolari echipei Trees.
  • În afară de propriul canal YouTube, Kjellberg a făcut apariții în videoclipurile altor creatori YouTube.
  • De asemenea, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.
  • El este și un iubitor de animale de companie.
  • În ianuarie 2019, Kjellberg a anunțat un parteneriat cu compania de băuturi energizante G Fuel.
  • Este un susținător uriaș al creatorilor de jocuri video suverane.

Citește și: Quadeca (Youtuber) Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Citește și: Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found