Eric Villency (Soțul Kimberly Guilfoyle) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Eric Villency este mai bine cunoscut ca om de afaceri american. El funcționează ca CEO al Villency Design Group, o firmă de design interior și de produse. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Eric Villency!

Eric Villency Înălțime și greutate

Cât de înalt este Eric Villency? El se află la o înălțime de 5 ft 7 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 139 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Eric Villency Bio, vârstă și familie

Câți ani are Eric Villency? S-a născut la 10 iunie 1975, în New York City, SUA. Are 45 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Villency este fiul lui Rowann, un artist mixt și al lui Robert Villency, președintele Maurice Villency. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. Villency este absolvent al Universității din Wisconsin.

Citește și: Atsuko Remar (Antreprenor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Carieră, Copii, Valoare netă, Fapte

Eric VillencyWiki / Bio
Nume realEric Scot Villency
PoreclăEric Villency
Faimos caOm de afaceri
Vârstă45 de ani
Zi de nastere10 iunie 1975
Locul naşteriiNew York, SUA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 63 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiFiul: Ronan Anthony
Soția / soția1. Kimberly Guilfoyle

(Divorţat)

2. Caroline Fare

Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Soția lui Eric Villency

Cine este soția lui Eric Villency? A fost căsătorit cu fostul asistent al procurorului din San Francisco și co-gazdă a celor Cinci de la Fox News Kimberly Guilfoyle de pe insula Barbados. Cuplul a legat nodul pe 27 mai 2006. Cuplul a binecuvântat și cu un fiu pe nume Ronan Anthony. La 23 iunie 2009, Guilfoyle și Villency se separaseră. Au divorțat mai târziu în acel an. La fel, în decembrie 2013, s-a căsătorit cu designerul suedez Caroline Fare în West Palm Beach. Villency și Fare au divorțat în 2017.

Citește și: Yolo Akili (Antreprenor) Valoare netă, Vârstă, Bio, Wiki, Prietena, Întâlniri, Carieră, BEAM, Sexualitate, Fapte

Valoarea netă a lui Eric Villency

Care este valoarea netă a lui Eric Villency? Este un scriitor care contribuie la Huffington Post. A scris pentru The New York Times, Details, Best Life, Women’s Health, and Departures. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Cariera lui Eric Villency

Eric Villency a fost numit „Vrăjitorul sănătății” de Well + Good. În 2002, Villency a supravegheat lansarea magazinului emblematic Maurice Villency, situat pe strada 57 din centrul orașului Manhattan, și a lansat prima colecție de accesorii pentru casă a companiei. În 2006, a lansat „Atelierul Villency”, un atelier dedicat proiectării și fabricării personalizate pentru profesioniștii în design. A lucrat mult în domeniul fitnessului de tip boutique, după ce a proiectat bicicleta de interior Peloton, bicicleta de fitness de interior SoulCycle, împreună cu echipamentele de fitness pentru Rumble.

Fapte despre Eric Villency

  1. Bunicul lui Eric Villency, Maurice Villency, a început o companie de mobilă în New York.
  2. Compania bunicului său a devenit Villency Design Group, iar în 1998, Eric Villency a devenit CEO.
  3. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  4. Albul este una dintre culorile sale preferate.
  5. În 2007, Villency a fost numit beneficiarul premiului IFDA „Design Industry”.

Citește și: Chris Hughes (Antreprenor) Sexualitate, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found