Olivia Jade (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Olivia Jade? Ea este o celebritate americană pe social media și YouTuber. Este recunoscută cel mai bine ca fiica actriței Lori Loughlin și a designerului de modă Mossimo Giannulli. Ea și-a lansat cariera de socializare pe YouTube și Instagram în 2019 și într-un interval foarte scurt de timp ambele conturi au adunat mai mult de un milion de adepți. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, familia, valoarea netă, cariera și multe altele despre ea a Olivia Jade.

Olivia Jade Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Olivia Jade? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Olivia Jade Bio, Age & Family

Câți ani are Olivia Jade? Ziua ei de naștere cade pe 28 septembrie 1999. În prezent, are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Los Angeles, CA. Mama ei actriță Lori Loughlin și tatăl designer de modă Mossimo Giannulli. Are și frați. Giannulli are o soră mai mare, Isabella, și un frate vitreg, Gianni. A absolvit liceul Marymount din Los Angeles, California, în 2018.

Olivia JadeWiki / Bio
Nume realOlivia Jade Giannulli
PoreclăOlivia Jade
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere28 septembrie 1999
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaprox 34-26-35 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubituleJackson Guthy
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Olivia Jade Boyfriend

Cine este iubitul Olivia Jade? S-a întâlnit cu iubitul ei Tyler. Mai târziu, cuplul s-a despărțit. În prezent, este implicată romantic cu Jackson Guthy. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Olivia Jade Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Olivia Jade? Ea a început un canal de viață pe YouTube, în 2019. Mai târziu, a început un cont Instagram. Fiecare cont are peste un milion de abonați / adepți și au fost monetizați prin recomandări comerciale și reclame pentru Amazon, Sephora și alte companii. În 2016, ea a apărut într-un episod al jocului Tap that Awesome App, concurând pentru un premiu de 5.000 USD pentru caritate. În 2018, Giannulli a înregistrat marca comercială „Olivia Jade” și „Olivia Jade Beauty”. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Olivia Jade

  1. Wiki & Bio: În 2018, Giannulli a înregistrat mărcile „Olivia Jade” și „Olivia Jade Beauty”.
  2. Cererile ei nu fuseseră procesate la început de Oficiul de Brevete și Mărci al SUA datorită, parțial, ceea ce mass-media a descris drept „punctuație slabă”.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Este prietenă cu fiica lui Caruso, Gianna, iar Caruso este președintele Consiliului de administrație al USC.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Matt Stonie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Prietena, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found