Paula Throckmorton (Soția Zakaria Fareed) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Paula Throckmorton este un designer de bijuterii cu sediul în Statele Unite. Este mai bine cunoscută ca soția lui Fareed Zakaria, un jurnalist popular, politolog și, de asemenea, autor. Mai mult, a lucrat și ca scriitoare pentru reviste și ziare, inclusiv Slate Magazine și Wall Street Journal. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Paula, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, copii, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Paula Throckmorton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paula Throckmorton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-37 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 33 C. Are ochi căprui închis și părul blond.

Paula Throckmorton Age

Câți ani are Paula Throckmorton? Ziua ei de naștere cade pe 9 iulie 1964. Are 56 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Claudia Heffner Peltz (Soțul Nelson Peltz) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Paula ThrockmortonWiki / Bio
Nume realPaula Throckmorton
PoreclăPaula
Faimos ca1. Scriitor

2. Soția lui Zakaria Fareed

Vârstă56 de ani
Zi de nastere9 iulie 1964
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii3
Soț / SoțieFareed Zakaria (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Paula Throckmorton Soț

Cine este soțul Paula Throckmorton? A fost căsătorită cu Fareed Zakaria. Mai mult, soțul ei este un cetățean american naturalizat. În 1997, Zakaria s-a căsătorit cu Paula Throckmorton, un designer de bijuterii. Cuplul are trei copii. În iulie 2018, soția sa a cerut divorțul. În prezent, el locuiește în Upper West Side din New York.

Citește și: Rouba Saadeh (Soția Michele Morrone) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Paula Throckmorton Net Worth

Care este valoarea netă a Paula Throckmorton? Scrierea este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Paula Throckmorton Fapte

  1. Zakaria, soțul Paulei Throckmorton, este un musulman laic și nepracticant auto-descris. El a adăugat: „Opiniile mele despre credință sunt complicate - undeva între deism și agnosticism. Sunt complet laic în perspectiva mea. ”
  2. Paula Throckmorton este creștină și cei trei copii ai săi nu au fost crescuți ca musulmani.
  3. Nu este activă pe platformele de socializare.
  4. Este un iubitor de animale de companie.
  5. Zakaria a susținut dragostea pentru gătit și îi recunoaște pe bucătarii Jacques Pépin și Julia Child pentru interesul său mai mare pentru mâncare.

Citește și: Ivana Trump (fosta soție a lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte