Lauren Kettering (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Lauren Kettering este o vedetă americană TikTok care a devenit faimă pentru canalul ei auto-intitulat TikTok. Sincronizarea buzelor și stilurile libere de dans la muzica populară au ajutat-o ​​să câștige o popularitate imensă. A fost distribuită și în serialul Brat ‘Attaway General’.

Mai mult, Attaway General se află în același oraș fictiv cu Brat’s Chicken Girls, seria se concentrează pe un grup de adolescenți care se oferă voluntari la un spital local. Acesta marchează debutul în actorie pentru Dixie D'Amelio. Spectacolul a devenit una dintre cele două serii care au debutat ca parte a ardeziei de primăvară din 2020 a lui Brat, împreună cu Stage Fright Seria va fi disponibilă pe canalul YouTube al lui Brat, precum și pe platforme precum Amazon Prime și Roku.

Familia Lauren Kettering

Familia ei este formată din mamă, tată și frați. Tatăl vedetei Tiktok, „Brian Kettering”, a apărut frecvent în videoclipurile ei TikTok. Mama ei „Yvette Aguilar-Kettering” este casnică. Lauren are doi frați, adică o soră mai mare pe nume Aubrey Kettering și un frate pe nume Travis Michael Kettering. Ea aparține etniei latino-americane și are naționalitate americană. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Lauren Kettering Boyfriend

S-a întâlnit cu Diego Martir, colegul cu vedeta social media. Odată, două vedete TikTok populare sunt criticate pentru participarea la una dintre cele mai recente tendințe controversate ale platformei video.

Lauren Kettering Carieră

Vedeta TikTok, în vârstă de 17 ani, și-a lansat cariera în octombrie 2016, când a fost cunoscută popular ca Music.ly. A început să încarce diverse videoclipuri cu dansuri de sincronizare a buzelor și freestyle pe muzică populară acolo.

Mai mult, popularitatea ei a crescut și datorită mișcărilor sale adorabile de dans și a aspectului drăguț. Numeroasele videoclipuri TikTok ale lui Kettering au primit milioane de vizualizări. Mulți dintre prietenii ei apropiați și membrii familiei au apărut și pe contul ei oficial.

De asemenea, a adunat milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Lauren postează în mod regulat despre stilul său de viață personal, imagini cu prietenii și familia, excursii de vacanță, ședințe foto profesionale etc. Vedeta TikTok a păstrat imaginea unei fete de la țară pe diversele sale platforme de socializare.

Lauren Kettering Net Worth

Cât costă Lauren Kettering? Câștiguri: Lauren Kettering câștigă bani prin diverse surse, inclusiv recomandări, mărfuri, cota de venituri YouTube și postări sponsorizate. Ea percepe minimum 100.000 USD pentru o singură postare sponsorizată, iar acest număr va crește cu siguranță pe măsură ce canalul ei va crește. Prin urmare, valoarea netă a lui Lauren Kettering este de aproximativ 500.000 de dolari SUA, începând cu 2020.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

Ea provine din SUA. În prezent, are 17 ani începând cu 2020. Este americană de naționalitate. Data ei de naștere este 4 aprilie 2003. Zodia ei este Berbec. Este foarte drăguță și frumoasă. Ea se află pe o înălțime de 5 '3 "inchi și cântărește în jur de 57 kg. Ea a primit Lean Build.

Lauren Kettering Wiki

Wiki / Bio
Nume realLauren Kettering
PoreclăLauren
Vârstă17 ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

4 aprilie 2003
ProfesieInfluencer pe rețelele sociale
Renumit pentruTikTok Star
Locul naşteriiLos Angeles, Statele Unite
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
EtnieLatino-american
ZodiacBerbec
Reședința curentăLos Angeles, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'3 "

Centimetri: 160 cm

Metri: 1,60 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 125 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

32-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei2 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500.000 de dolari SUA
Sponsori / AnunțuriAproximativ 10.000 USD
Familie
PărinţiTatăl: Brian Kettering

Mama: Yvette Aguilar-Kettering

FrateFrate: Travis Michael Kettering

Sora: Aubrey Kettering

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubitul actualSingur
Fost iubitDiego Martir
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoare preferataPortocaliu și negru
Actor favoritWill Smith
Bucătăria preferatăBucătărie continentală
Brandul preferatLouis Vuitton, Gucci
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriDansuri, cântări și ședințe foto
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Youtube

Lauren Kettering Fapte

  • Vedeta TikTok s-a născut de părinții ei în 2003 în Anaheim, California, Statele Unite ale Americii.
  • S-a alăturat distribuției unui serial Brat numit Attaway General.
  • Va juca unul dintre rolurile recurente ca „Rosie” în noul viitor proiect.
  • Unele dintre celelalte distribuții din seria Attaway General sunt Dean Testerman, Dixie D'Amelio, Madi Monroe, Eric Montanez etc.
  • Unul dintre videoclipurile ei TikTok cu dansul său cot la cot cu un alt utilizator are mai mult de două milioane de vizualizări.
  • Este cunoscută mai ales pentru popularitatea sa pe TikTok.
  • De asemenea, este cunoscută pentru că a postat videoclipuri de dans împreună cu alți creatori TikTok, inclusiv Daisy Keech, Bryce Hall și multe altele.
  • Vorbind despre cariera ei, a început să posteze pe TikTok când era încă cunoscută sub numele de musical.ly în octombrie 2016.
  • Are milioane de adepți sub platformele sale de socializare.
  • Ea a câștigat, de asemenea, un fan uriaș pe contul ei de Instagram, unde postează diferite look-uri de modă, precum și imagini cu prietenii.

Citește și: Zach Justice (TikTok Star) Wiki, Bio, Prietena, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Citește și: Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found