Mia Fizz (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Mia Fizz este un YouTuber englez și influențator de social media. Este bine cunoscută pentru spectacolul Family Fizz alături de sora ei mai mică Sienna. Sunt cunoscuți pe scară largă pentru vlogurile familiei, provocările prostești și mesaje alimentare. Mai mult decât atât, orice tânăr adolescent ar fi uimit de succesul fraților lor mai mari reflectând asupra lor. Cu toate acestea, pentru Lexi acest lucru nu este cazul, ea își menține poziția și crede în viața vieții, ca orice altă adolescentă normală. În afară de aceasta, Mia și-a început ulterior propriul canal numit Mia’s Life și într-un interval foarte scurt de timp a acumulat acolo un milion de abonați. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mia Fizz.

Mia Fizz Age

Câți ani are Mia Fizz? Ziua ei de naștere cade pe 4 decembrie 2004. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Anglia.

Familia Mia Fizz

Mama Mia Fizz se numește Georgie, iar tatăl ei vitreg, Darren, ajută la conducerea canalului YouTube de familie. Are și frați. Are o altă soră mai mică pe nume Karma și un frate mai mic pe nume Koa. În ceea ce privește educația, îi place să meargă la școală și să înscrie bine și păstrează spiritul unei gimnaste în viață, cu practici regulate. Ea este adesea găsită petrecând împreună cu ei și colegii ei de școală.

Mia Fizz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mia Fizz? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 28-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 26 C.

Citește și: Laura Mellado (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Valoare netă, Date

Mia Fizz Wikipedia

Mia FizzWiki / Bio
Nume realMia Fizz
PoreclăMia
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă15 ani
Zi de nastere4 decembrie 2004
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 28-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului26 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 80 K USD (USD)

Prietenul Mia Fizz

Cine este iubitul Mia Fizz? Este prea tânără pentru a se întâlni cu cineva în prezent. Este foarte concentrată pe carieră și studii.

Mia Fizz Net Worth

Care este valoarea netă a Mia Fizz? Este elegantă și iubește să se îmbrace confortabil, dar la modă. Filmul ei preferat este „Jocurile foamei”, iar bucătăria preferată este mâncarea chinezească. De fapt, ea a lansat și două cărți, o carte de colorat și un ghid de încredere. Valoarea sa netă este estimată la peste 80 K USD (USD).

Citește și: Jaby Koay (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Mia Fizz Carieră

Lui Mia Fizz îi place să facă fotografii așa cum este evident din contul ei de „Instagram”. Spre deosebire de multe fete tinere de vârsta ei, Mia nu crede în acapararea machiajului și preferă frumusețea naturală. Ea a început, de asemenea, un canal YouTube, unde obișnuia să prezinte stilul de viață al mamei sale vegane în 2012. În prezent, ea și sora ei conduc, de asemenea, propriul lor canal, numit Fizz Sisters. De asemenea, primește multă atenție și dragoste de la frații ei.

Fapte Mia Fizz

  1. Mia Fizz este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Deseori încarcă imagini cu mama și frații ei sub contul ei de Instagram.
  3. Are un stil unic, încrezător și plin de viață.
  4. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Anncy Twinkle (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found