Jadethejaguar (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Jadethejaguar este un popular american Twitch și YouTuber. Este un jucător american de social media. Este cunoscută mai ales pentru fluxurile sale live de pe „Twitch” și pentru apariția sa online. A câștigat o bază impresionantă de fani prin fluxurile sale live de jocuri. Jadethejaguar deține, de asemenea, un canal „YouTube” unde își postează fluxurile live de jocuri. Spre deosebire de alte jucătoare de sex feminin online, Jadethejaguar prezintă o rară prudență care a ajutat-o ​​să câștige proeminență în scenariul de jocuri video online. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre Jadethejaguar.

Jadethejaguar Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Jadethejaguar? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Jadethejaguar? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Epoca Jadethejaguar

Câți ani are Jadethejaguar? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Jadethejaguar Wiki

JadethejaguarWiki / Bio
Nume realJade Jaguar
PoreclăJadethejaguar
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50.000 $ (USD)

Iubitul Jadethejaguar

Cine este iubitul lui Jadethejaguar? Steaua fierbinte și superba Twitch, Jadethejaguar, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoare netă Jadethejaguar

Cât costă valoarea netă a lui Jadethejaguar? Lucrul cu o companie de jocuri a condus Jadethejaguar să-și dezvolte interesul pentru jocuri. După ce a renunțat la slujbă, s-a îndreptat spre streaming live. Valoarea sa netă este estimată la peste 50.000 USD (USD).

Fapte Jadethejaguar

  1. Jadethejaguar adoră să urmărească seriale anime.
  2. Seria ei preferată din toate timpurile este „Attack on Titan”. I-au plăcut și serialele anime „Fullmetal Alchemist”, „Kill La Kill, Death Note”, „Sword Art Online” și „Is Wrong to Pick up Girls in a Temniță?'
  3. Jadethejaguar iubește dansul.
  4. De asemenea, ea execută cascadorii care sunt palpitante de urmărit.
  5. Ea este adesea reperată în diverse baruri și saloane, petrecând timp de calitate cu prietenii ei.

Citește și: Zackttg (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte