Robert Sandberg (Chef) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Robert Sandberg este mai bine cunoscut ca soțul actriței adulte Mia Khalifa. S-a întâlnit pentru prima dată cu Mia Khalifa la Copenhaga, Danemarca. La acea vreme, Robert lucra la restaurantul cu stele Michelin, „Kong Hans Kaelder.” Mai mult, Robert Sandberg este un bucătar profesionist și este cunoscut pentru lucrul de sous bucătar la Kong Hans Kaelder din Copenhaga. El este, de asemenea, cunoscut pentru partajarea fotografiilor cu mesele pe care le gătește și le mănâncă pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, cariera lui Robert Sandberg și multe altele despre el!

Robert Sandberg Înălțime și greutate

Cât de înalt este Robert Sandberg? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Robert Sandberg Age

Câți ani are Robert Sandberg? Ziua lui de naștere cade pe 17 ianuarie 1993. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Suedia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Robert SandbergWiki / Bio
Nume realRobert Sandberg
PoreclăRobert
Faimos ca1. Chef

2. Soțul actriței adulte

Mia Khalifa

Vârstă27 de ani
Zi de nastere17 ianuarie 1993
Locul naşteriiSuedia
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 41-31-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
SoțieMia Khalifa
CopiiNici unul
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soția lui Robert Sandberg

Citește și: Mia Khalifa (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Cine este soțul lui Robert Sandberg? Este căsătorit cu Mia Khalifa. În martie 2019, s-a logodit cu Mia. S-au căsătorit acasă în iunie 2020 după ce ceremonia inițială a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19. Robert a propus-o pe Mia Khalifa în martie 2019 la restaurantul Smyth din Chicago.

Robert Sandberg Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Robert Sandberg? În 2016, a câștigat Worldchefs Hans Buckens- Young Chef Challenge. Robert a lucrat și la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia. Ulterior, s-a mutat la Los Angeles, SUA. De asemenea, conduce un canal YouTube pe nume Robert și Mia, care are peste 200.000 de abonați. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Robert Sandberg Fapte

  1. Abilitățile sale de gătit au atras mulți oameni care trăiesc pregătind bucătării gustoase.
  2. S-a născut pe 17 ianuarie 1993, în Suedia, la tatăl său, Johan Sandberg, și la mama sa, Sandberg Monia.
  3. Are și frați.
  4. Bucătarul are trei frați și anume Anna, Fredrik și Julie.
  5. A urmat stagiul de culinară la Paris.
  6. Bucătarul-șef Robert Sandberg și logodnicul său au un canal de YouTube numit Robert și Mia, unde realizează videoclipuri despre ei înșiși.
  7. Unele dintre videoclipuri includ un videoclip de machiaj, în care el aplică machiaj pe ea, precum și un videoclip cu întrebări și răspunsuri, printre multe altele.

Citește și: CZN Burak (Restaurator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte