Ted Cruz (Politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț / soție, Copii, Carieră, Fapte

Ted Cruz este un politician și avocat american al Tea Party, care a devenit primul hispanic și prima minoritate care a fost ales senator american din Texas în 2013. A devenit vicepreședinte al Comitetului senatorial național republican în 2012. Deține diplome în politici publice și drept de la Universitatea Princeton și Facultatea de Drept Harvard, care este unul dintre cei trei actuali senatori americani de origine cubaneză, ca în 2020, Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, cariera, valoarea netă a lui Ted Cruz și multe altele mai multe fapte despre el.

Ted Cruz Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ted Cruz? El stă pe o înălțime de 5 ft 10 in sau altfel 1,77 m sau 177 cm înălțime. Cântărește în jur de 68 Kg sau 149 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 42-30-37 inch. Dimensiunea bicepsului său este de 18 inci. Are ochi căprui închis și are păr.

Ted CruzWiki / Bio
Nume realRafael Edward Cruz
PoreclăTed Cruz
Faimos caPolitician
Vârstă49 de ani
Zi de nastere22 decembrie 1970
Locul naşteriiCalgary, Canada
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 10 in (1,77 m)
Greutate68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpului42-30-37 inci
Dimensiunea bicepsului18 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiCaroline și Catherine
Soț / soțieHeidi Cruz
Valoarea netăAproximativ 250 m USD (USD)

Ted Cruz Bio, Age & Family

Câți ani are Ted Cruz? Ziua lui de naștere cade pe 22 decembrie 1970. În prezent, are 49 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este de trei sferturi de origine irlandeză și un sfert de origine italiană. Numele mamei era Eleanor Elizabeth și tatăl, Wilson și Rafael Cruz. Are și frați. A avut două surori vitrege mai mari, Miriam Ceferina Cruz și Roxana Lourdes Cruz. A câștigat cetățenia canadiană în 1973 și a devenit un cetățean american naturalizat în 2005. În ceea ce privește calificările educaționale, a urmat universitatea din Texas la Austin și a obținut azil politic în SUA după expirarea vizei sale de student de patru ani.

Ted Cruz Carieră și valoare netă

Cât costă valoarea netă a lui Ted Cruz? El a fost o forță majoră din spatele închiderii guvernului SUA în 2013 și a rezolvat o rezoluție menită să finanțeze guvernul cu un discurs de douăzeci și unu de ore și nouăsprezece minute, deoarece nu era de acord cu Obamacare. În 2003 a devenit primul avocat general hispanic din Texas, precum și cel mai tânăr avocat general din Statele Unite. Filibusterul său a fost criticat de liderul republican al Senatului, Mitch McConnell. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 250 de milioane de dolari (USD).

Ted Cruz Soț și copii

Cine este actuala soție a lui Ted Cruz? Este căsătorit cu Heidi Cruz. Cuplul a legat nodul în 2001. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu două fiice pe nume Caroline și Catherine. Cuplul s-a întâlnit în timp ce lucra la campania prezidențială George W. Bush din 2000.

Fapte despre Ted Cruz

  • Cruz a glumit: „Sunt cubanez, irlandez și italian, și totuși cumva am ajuns să fiu baptist sudic”.
  • Îi place să poarte cizme de cowboy, dar s-a abținut să facă acest lucru atunci când s-a certat în fața instanței Rehnquist.
  • Cruz se opune atât căsătoriei între persoane de același sex, cât și uniunilor civile.
  • El crede că căsătoria ar trebui definită legal ca fiind doar „între un bărbat și o femeie”.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Are un fan imens care urmărește contul său de Instagram.

Citește și: Lou Leon Guerrero (politician) Salariu, valoare netă, Wiki, biografie, vârstă, soț, copii, carieră, fapte