Aaron Burriss (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Aaron Burriss este un celebru YouTuber și vlogger american. În principal, Aaron încarcă videoclipuri video, provoacă videoclipuri, schițe și parodii pentru canalul său. Este cunoscut și sub numele de Aaron Wassabi. Și-a început canalul pe YouTube în 2013 și l-a numit „AaronBurriss”. Inițial, el nu prea avea idee că videoclipurile sale muzicale ar fi atât de apreciate de oameni. Aaron are obiceiul de a pune diferite tipuri de conținut pe pagina sa de YouTube. L-ați găsi pe Aaron vorbind despre hainele sale, făcând un tur al casei, muzica lui preferată, filme sau chiar descriindu-și prima zi la facultate. Vocea lui Aaron este răcoritoare și lăudabilă datorită căreia fanii săi cresc în fiecare zi. De asemenea, are o bază imensă de fani pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Aaron Burriss și multe altele despre el!

Aaron Burriss Înălțime și greutate

Cât de înalt este Aaron Burriss? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,76 m sau 176 cm. Cântărește în jur de 63 Kg sau 134 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Aaron Burriss Age

Câți ani are Aaron Burriss? Ziua lui de naștere cade pe 4 februarie 1989. În prezent, are 31 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Filipine. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Aaron Burriss

Aaron BurrissWiki / Bio
Nume realAaron Burriss
PoreclăAaron
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă31 de ani
Zi de nastere4 februarie 1989
Locul naşteriiFilipine, Statele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,76 m)
Greutateaproximativ 63 Kg (134 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-32-38 țoli
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietena lui Aaron Burriss

Cine este iubita lui Aaron Burriss? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Emma Chamberlain (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Aaron Burriss Net Worth

Care este valoarea netă a lui Aaron Burriss? Vlogurile sale conțin, de asemenea, videoclipuri precum bloguri video, videoclipuri cu provocări, schițe și parodii. De când Aaron și-a început canalul pe YouTube, el crede că YouTube s-a schimbat enorm. Dar el crede că este original și nu urmărește pe nimeni în special. Mai mult, valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Familia Aaron Burriss

Numele tatălui și mamei lui Aaron Burriss nu sunt cunoscute. Are și frați. . Frații săi sunt colegi de YouTube YouTubers Alex Burriss, AKA Alex Wassabi și Andrew Burriss. Are o soră pe nume Mariah. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Fapte despre Aaron Burriss

  1. Aaron Burriss este activ pe alte platforme de socializare precum Twitter, Instagram și Facebook.
  2. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  3. Unele dintre celelalte încărcări populare ale sale includ „Ghici ce sunt produsele feminine”, „Cine își cunoaște mai bine frații ?! „GEMENI VS FRATI”.
  4. Biografia sa de pe canalul Youtuber spune: „Bună ziua! Numele meu este Aaron. M-am născut în Filipine, dar acum locuiesc în LA cu câinele meu Guppy! De obicei filmez videoclipuri precum provocări, schițe și vloguri cu prietenii și familia mea! Bine ați venit pe canalul meu și amintiți-vă întotdeauna să FIȚI ADEVĂRAT și să FIȚI TU !! ”
  5. Și-a început canalul pe 4 ianuarie 2013.

Citește și: Madison Nicole Fisher (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Copii, Fapte