Peggy Blow Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, familie, carieră, valoare netă: fapte asupra ei

Peggy Blow este o populară actriță germană. A câștigat faima pentru rolul ei de Marisol Martinez, Abuela de Ruby din serialul Netflix, On My Block. În afară de aceasta, Blow a făcut multe apariții în emisiuni de televiziune din anii 1970 și a fost distribuit în mai multe filme. Aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, familia, valoarea netă și faptele despre ea ale actriței germane Peggy.

Peggy Blow Age

Câți ani are actrița Peggy Blow din On My Block? În prezent, are 68 de ani. Ziua ei de naștere este pe 5 iunie 1952. Semnul ei de naștere este Gemeni.

Peggy Blow Height & Weight

Cât de înaltă este Peggy Blow? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei nu sunt cunoscute în domeniul public. În plus, are ochi căprui închis și are părul blond.

Prietenul și soțul lui Peggy Blow

Nu a oferit nicio idee despre viața ei romantică. Probabil este necăsătorit și singur. Ea își păstrează viața personală la 10 metri distanță de lumina reflectoarelor media. Nu-i place să-și implice viața personală cu profesioniștii. Mai mult, nu se știe că, dacă are sau nu copii, în aceste momente.

Peggy Blow Bio & Family

Era foarte apropiată de tatăl și mama ei, care au murit. Are și frați. Ea deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Peggy Blow Wiki

Nume realPeggy Blow
Vârstă68 de ani
Înălţime1,65 m (5 ft 5 in)
Greutate55 kg (121 lb)
ProfesieActriţă
SoțN / A
Stare civilaNecăsătorit
CopiiN / A
NaţionalitateAmerican-german
EtnieAmestecat
Valoarea netăAproximativ 5 milioane USD
Locul naşteriiKarlsruhe, Baden-Württemberg, Germania de Vest

Peggy Blow Career

Blow și-a început cariera în teatru. În 1978, și-a lansat cariera cu filmul Rabbit Test. Mai târziu, în 1982, a apărut în Penitenciarul II. În 2018, Blow a fost distribuit ca Ruby’s Abuela în serialul Netflix On My Block. Ea a declarat că personajul ei ca Abuela al lui Ruby îi amintește de cele trei mătuși din Chicago.

Peggy Blow Net Worth

Care este valoarea netă a actriței germane Peggy Blow? Valoarea ei este estimată la aproximativ 5 milioane de dolari. Actoria este sursa ei principală de venit.

Fapte despre Peggy Blow

  1. Ea joacă rolul de abuela al lui Jason Genao în seria On My Block.
  2. Nu este activă pe platformele de socializare.
  3. A apărut ca invitată în spectacole precum, The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, Andi Mack, How to Get Away With Murder, Dexter și multe altele.
  4. Este și o ciudată de fitness.
  5. Rozul este culoarea ei preferată.
  6. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute în domeniul public.
  7. Încă din copilărie, era foarte interesată de actorie și dans.
  8. Este un fel de persoană secretă.
  9. Acum, ea locuiește în Los Angeles, California.
  10. Cariera ei de actorie a trecut peste 3 decenii acum.

Citește și: Oliver Masucci Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție: 10 fapte despre el