SZA (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

SZA este un cântăreț, rapper și compozitor american. În martie 2020, Billboard a declarat că SZA a semnat cu WME pentru reprezentare în toate domeniile. Numele ei real este Solána Imani Rowe. Este cunoscută pentru aspectul și stilul ei bun. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, carieră în valoare netă, familie și multe altele despre SZA.

Vârsta SZA

Câți ani are SZA? Ziua ei de naștere cade pe 8 noiembrie 1989. În prezent, are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în St. Louis, MO.

SZA Înălțime și greutate

Cât de înaltă este SZA? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi și păr negri frumoși. Are buzele mai pline.

SZAWiki / Bio
Nume realSolána Imani Rowe
PoreclăSZA
Faimos caCântăreaţă
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastere8 noiembrie 1989
Locul naşteriiSt. Louis, MO
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Prietenul SZA

Cine este iubitul lui SZA? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale.

SZA Carieră

SZA s-a întâlnit pentru prima dată cu membrii Top Dawg Entertainment în timpul CMJ New Music Report în 2011. Z a debutat pe SUA Billboard 200 la numărul treizeci și nouă, vândând 6.980 de exemplare în săptămâna de deschidere; albumul a ajuns, de asemenea, pe locul nouă în topul Billboard Hip-Hop / R & B. În timpul spectacolelor sale, SZA tinde să poarte haine „cu curgere liberă”, care să se poată deplasa ușor și, de asemenea, se știe că poartă pijamale sau haine largi pe scenă.

Citește și: Cardi B (Rapper) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

SZA Net Worth

Care este valoarea netă a SZA? SZA este cunoscută drept prima femeie semnatară și prima cântăreață a TDE, care a atras atenția și în primele etape ale carierei sale. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Familia SZA

Solána Imani Rowe s-a născut în St. Louis, Missouri și a crescut în Maplewood, New Jersey. Tatăl ei era producător executiv la CNN, în timp ce mama ei era executiv la AT&T. Rowe s-a născut dintr-o mamă creștină și un tată musulman. A fost crescută ca musulmană ortodoxă. Are și frați. Are o soră vitregă mai mare pe nume Tiffany Daniels și un frate mai mare, Daniel, un rapper pe nume Manhattan. Conform calificărilor sale educaționale, ea a urmat o școală de pregătire musulmană în fiecare zi după școala obișnuită.

Fapte SZA

 1. Modelul și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște arome înfocate pentru cameră.
 2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 5. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 6. Ea este singură în aceste momente.
 7. Este activă pe platformele de socializare.
 8. Stilul muzical al SZA a fost descris ca „alt R&B”
 9. SZA o ascultă pe Ella Fitzgerald pentru influență vocală.
 10. În timpul unui interviu, SZA a spus că este mai puțin inspirată de muzică strict și mai inspirată de crearea de artă în general.
 11. Versurile SZA sunt descrise ca „dezvăluind” și cântecele ei se învârt adesea în jurul unor teme de sexualitate, nostalgie și abandon.
 12. În cele din urmă a renunțat în ultimul ei semestru.
 13. Cu toate acestea, ea a început imediat să-și asume locuri de muncă aleatorii pentru a câștiga bani.
 14. Este un iubitor de animale de companie avid.
 15. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 16. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 17. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 18. Albastrul este culoarea ei preferată.
 19. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de viață bazate pe web și influențatori media din industria media americană.
 20. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Maren Morris (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte