Stpeach (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Numele real al lui Stpeach este Lisa Peachy. Este un streamer canadian YouTuber și Twitch, care este popular pentru conținutul său de jocuri. Are cea mai mare bază de fani pe Twitch. Este cunoscută pentru streaming de jocuri populare precum CS: GO și League of Legends. Are peste 72.000 de abonați pe YouTube și peste 1 milion de adepți pe Twitch. Potrivit lui Stpeach, ea a început să transmită streaming pentru că îi place să răspândească pozitivitatea și să îi facă pe alții să zâmbească. Împreună cu transmisia video, ea este și studentă, urmărindu-și studiile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Stpeach.

Stpeach Age

Câți ani are Stpeach? Ziua ei de naștere cade pe 8 noiembrie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Canada. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Stpeach Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Stpeach? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Stpeach

Care sunt măsurătorile corporale ale Stpeach? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Stpeach-înălțime

Stpeach Soț

Cine este soțul lui Stpeach? Este căsătorită cu iubitul ei de lungă durată la 31 mai 2019. Mai mult, nu se cunoaște istoria ei anterioară de întâlniri.

Stpeach Wiki

StpeachWiki / Bio
Nume realLisa Peachy
PoreclăStpeach
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere8 noiembrie 1993
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieCăsătorit
Valoarea netăaproximativ 20.000 $ (USD)

Stpeach Net Worth

Cât costă valoarea netă a Stpeach? Este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Ea își ține viața personală departe de mass-media și lumina reflectoarelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 20.000 USD (USD).

Stpeach-fapte

Citește și: KittyPlays (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Familia Stpeach

Stpeach nu a dezvăluit prea multe despre copilărie sau părinți. Nici ea nu a dezvăluit nimic în ceea ce privește viața ei de întâlnire.

Fapte Stpeach

  1. Stpeach are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 1 milion de adepți pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Unii influențatori mari au apărut în acest spectacol, precum Jschlatt, Quackity și Wilbur Soot.

Citește și: DizzyKitten (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date