Janie Liszewski (Soția Eddie Van Halen) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Janie Liszewski este o actriță și soție celebritate americană. Este mai bine recunoscută ca fosta soție a lui Eddie Van Halen. Era foarte apropiată de soțul ei care a murit de boală. Janie Liszewski a postat un emoționant tribut pe Instagram regretatului ei soț și chitaristului Van Halen: „Inima și sufletul meu au fost sparte într-un milion de bucăți”, a scris ea. „Nu am știut niciodată că este posibil să plângi atât de multe lacrimi sau să simt o tristețe atât de incredibilă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, valoarea netă, familia lui Janie Liszewski și multe altele despre ea.

Janie Liszewski Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Janie Liszewski? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-30-36 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Janie Liszewski Age

Câți ani are Janie Liszewski? S-a născut în 1970. Are 60 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Pennsylvania, SUA.

Citește și: Kris Brkljac (Soțul Stana Katic) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Janie LiszewskiWiki / Bio
Nume realJanie Liszewski
PoreclăJanie
Faimos ca1. Antreprenor

2. Soția compozitorului și chitaristului

Edward Van Halen

VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastere1970
Locul naşteriiPennsylvania, SUA
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-30-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copiida
Soț / SoțieEdward Van Halen
CumnatăAlex Van Halen și

Stine Schyberg

Mama vitregăWolfgang Van Halen
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Janie Liszewski Soț

Cine este soțul lui Janie Liszewski? A fost căsătorită cu compozitorul și chitaristul iconic Edward Van Halen. A fost căsătorită cu rockerul „Runnin’ With the Devil ”din 1981 până în 2007. Perechea a datat timp de trei ani și s-a căsătorit în grădina proprietății 5150 a lui Van Halen, în fața a 100 de invitați. Fratele lui Van Halen, Alex Van Halen, a oficiat nunta ca ministru hirotonit. Ea a distribuit o fotografie de familie pe Instagram, cu titlul „Acum 40 de ani viața mea s-a schimbat pentru totdeauna când te-am cunoscut”.

Citește și: Amanda Marcum (Soția Andy Enfield) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Familia Janie Liszewski

Numele tatălui și mamei Janie Liszewski nu este cunoscut. Era foarte apropiată de soțul ei. Ea și-a împărtășit sentimentul prin Instagram și a scris: „Călătoria noastră împreună nu a fost întotdeauna una ușoară, dar în cele din urmă avem întotdeauna o legătură și o iubire care vor fi întotdeauna. Să-mi iau rămas bun este cel mai greu lucru pe care l-am avut vreodată, așa că spun atât de mult, te vom revedea în curând într-un loc fără durere sau durere ”.

Janie Liszewski Net Worth

Care este valoarea netă a lui Janie Liszewski? Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD). Este un cunoscut antreprenor și doamnă de afaceri. În prezent, locuiește în Los Angeles, United States, cu familia ei.

Janie Liszewski Fapte

  1. Liszewski a împărtășit un emoționant tribut adus regretatului ei soț.
  2. Cofondatorul soțului ei al trupei Van Halen a murit marți, la vârsta de 65 de ani, în urma unei lungi bătălii cu cancerul.
  3. Fiul său Wolfgang, care cânta adesea la bas alături de tatăl său și stătea la noptiera lui Van Halen, a confirmat știrea pe Twitter.
  4. Janie Liszewski este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.

Citește și: Antonella Roccuzzo (Soția Lionel Messi) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte