David Gandy (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

David Gandy este un cunoscut model masculin englezesc. Timp de câțiva ani, Gandy a fost modelul masculin principal pentru designerii italieni Dolce & Gabbana care l-au prezentat în campaniile lor publicitare și în prezentările de modă. Mai mult, și-a început cariera după ce a câștigat un concurs televizat de căutare a modelelor. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera lui David Gandy și multe altele despre el!

David Gandy Înălțime și greutate

Cât de înalt este David Gandy? El se află la o înălțime de 6 ft 3 in sau altfel 1,91 m sau 191 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are părul brun închis și are ochiul albastru. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

David Gandy Age

Câți ani are David Gandy? Ziua lui de naștere cade pe 19 februarie 1980. În prezent, are 40 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Billericay, Anglia. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

David Gandy Net Worth

Care este valoarea netă a lui David Gandy? În 2006, a devenit chipul lui Dolce & Gabbana, jucând anual în campaniile de îmbrăcăminte și prezentările de modă până în 2011, lucrând cu supermodele feminine precum Gemma Ward, Scarlett Johansson și Naomi Campbell, precum și cu modele masculine, inclusiv Noah Mills, Tony Ward și Adam Senn. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari (USD).

David GandyWiki / Bio
Nume realDavid James Gandy
PoreclăDavid Gandy
Faimos caModel
Vârstă40 de ani
Zi de nastere19 februarie 1980
Locul naşteriiBillericay, Anglia
Semnul nașteriiPiese
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,91 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaStephanie Mendoros
CopiiFiica: Matilda
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Citește și: Rain Dove (Model) Bio, Wiki, Relație, Sex, Sexualitate, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte

Prietena lui David Gandy

Cine este iubita lui David Gandy? Gandy are o fiică, Matilda, care s-a născut în noiembrie 2018, împreună cu partenerul său, avocatul Stephanie Mendoros. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el s-a întâlnit cu Sarah Macklin și Mollie King.

David Gandy Bio & Family

David James Gandy s-a născut în Billericay, Essex, Anglia. Numele mamei și tatălui său nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. În tinerețe, Gandy a vrut să fie medic veterinar.

Citește și: Jessica Ditzel (Model) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Fost soț, Fiică, Carieră, Valoare netă, Fapte

David Gandy Modelarea carierei

În primii ani ai carierei sale, Gandy a modelat pentru o varietate de companii. Gandy este cel mai bine cunoscut pentru campania publicitară din 2007 pentru parfumul Dolce & Gabbana „Light Blue”. În 2011, casa de modă a publicat David Gandy de Dolce & Gabbana, o carte de cafea fotografică de 280 de pagini, cu imagini care cronicizează anii lor de colaborare. Gandy a fost nominalizat sau a primit mai multe premii în industria modelării. Până la începutul anului 2014, Gandy trecuse pe locul 3 pe „Money Guys” de la Models.com și pe locul 3 pe lista lor de „Icoane de top”.

David Gandy Fapte

  1. În 2008, revista Spanish Glamour l-a numit „Cel mai frumos chip masculin internațional” la un eveniment din Madrid, Spania.
  2. La sfârșitul anului 2012, Models.com l-a clasat pe locul 4 în lista „băieților de bani” și pe locul 5 în lista „Icoanelor de top”.
  3. Cosmopolitan l-a numit pe Gandy unul dintre „Cei mai sexy bărbați din 2013”, iar GQ-ul britanic l-a inclus în lista lor din 2013 cu „100 de bărbați cei mai influenți din Marea Britanie”.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. În 2012, Gandy a fost invitat să fie unul dintre piloții cursei Mille Miglia din Italia din 2013.

Citește și: Poate Yaman (model turcesc) Wiki, vârstă, biografie, înălțime, greutate, iubită, valoare netă, carieră, valoare netă, fapte