Lexi Rivera (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Lexi Rivera, o tânără din SUA, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor de socializare. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Ea este, de asemenea, mai cunoscută ca sora lui Brent Rivera, care are o senzație de socializare în sine. Are peste 7 milioane de adepți pe contul ei de lexibrookerivera Instagram. De multe ori colaborează cu Brent la conținutul video. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Lexi Rivera.

Lexi Rivera Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lexi Rivera? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Lexi Rivera? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-35 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lexi Rivera Age

Câți ani are Lexi Rivera? S-a născut pe 7 iunie 2001 în Huntington Beach, CA. Are 19 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Iubitul Lexi Rivera

Cine este iubitul lui Lexi Rivera? Ea este singură în aceste momente. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea avea o relație cu Ben Azelart.

Lexi-Rivera-iubit

Citește și: Nathan Schwandt (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Lexi Rivera Wiki

Lexi RiveraWiki / Bio
Nume realLexi Rivera
PoreclăLexi
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă19 ani
Zi de nastere7 iunie 2001
Locul naşteriiHuntington Beach, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Lexi Rivera Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Lexi Rivera? În afară de Instagram, este foarte activă pe YouTube, unde încarcă în principal videoclipuri comice precum farse și provocări. A depășit peste 5 milioane de abonați pe canalul ei de pe YouTube Rivera. Începând cu 2021, valoarea ei netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Lexi-Rivera-net-worth

Citește și: Mathew Valenzuela (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Familia Lexi Rivera

Numele tatălui lui Lexi Rivera este John și mama pe nume Laura. Are și frați. Are trei frați mai mari numiți, Brent, Brice și Blake Rivera. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Lexi Rivera

  1. Lexi Rivera a publicat prima sa poză pe Instagram pe 26 mai 2012.
  2. Acest lucru a fost la aproximativ trei ani după ce fratele ei a realizat primul său videoclip pe YouTube.
  3. Este foarte activă pe platformele de socializare și are un fan uriaș acolo.
  4. Are 7 milioane + de adepți sub contul ei de Instagram.
  5. De multe ori colaborează cu Brent la conținutul video.

Citește și: Mat.I (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date