Victoria Beckham (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Victoria Beckham este o cântăreață engleză, designer de modă și personalitate de televiziune. Și-a început cariera de model în 2000 și în 2008. În 1990, a susținut rolul de vedetă ca membru al grupului de fete Spice Girls, în care a fost poreclită Posh Spice. A lansat câteva dintre primele zece single-uri din Marea Britanie în timpul carierei sale solo, inclusiv „Out of Your Mind”. Cu peste 85 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, grupul a devenit cel mai bine vândut grup feminin din toate timpurile. După despărțirea Spice Girls în 2001, Beckham a fost semnată cu Virgin Records, în care a lansat albumul său de debut auto-intitulat solo, care a produs două single-uri din Top 10 din Marea Britanie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Victoria Beckham Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Victoria Beckham? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Victoria Beckham? Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Victoria Beckham Age

Câți ani are Victoria Beckham? Ziua ei de naștere cade pe 17 aprilie 1974. Are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Harlow, Anglia.

Familia Victoria Beckham

Victoria Beckham este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Jacqueline Doreen, fost funcționar de asigurări și coafor, și Anthony William Adams. Are și frați. Are o soră pe nume Louise și fratele ei, Christian Adams. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat liceul St. Mary din Cheshunt.

Citește și: Lil Mosey (Cântăreț) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Prietena, Carieră, Valoare netă, Fapte

Victoria Beckham Wiki

Victoria BeckhamWiki / Bio
Nume realVictoria Caroline Beckham
PoreclăVictoria Beckham
Faimos caModel, Cântăreț
Vârstă46 de ani
Zi de nastere17 aprilie 1974
Locul naşteriiHarlow, Anglia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-39 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiBrooklyn, Romeo,

Cruz și Harper

Soț / SoțieDavid Beckham
Valoarea netăaproximativ 355 milioane de lire sterline

Soțul Victoria Beckham

Cine este soțul Victoria Beckham? A început o relație cu Corey Haim în 1995, care s-a încheiat în condiții reciproce. S-a căsătorit cu vedeta engleză de fotbal David Beckham pe 4 iulie 1999 și au avut împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Citește și: Maren Morris (Cântăreață) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Victoria Beckham Net Worth

Care este valoarea netă a Victoria Beckham? Modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 3,2 milioane de dolari (USD). În 2007, s-a raportat că Beckham a fost cea de-a 52-a femeie bogată din Marea Britanie și cea de-a 19-a cea mai bogată persoană din Marea Britanie cu soțul David, cu o avere comună estimată la 112 milioane de lire sterline (225 de milioane de dolari). Din mai 2020, averea comună a cuplului este estimată la 355 milioane de lire sterline.

Victoria Beckham Carieră

Victoria Beckham a jucat în cinci documentare oficiale și reality show-uri, inclusiv Victoria’s Secrets. Beckham a devenit o pictogramă de stil recunoscută la nivel internațional și designer de modă.

Victoria Beckham Fapte

  1. Victoria Beckham a devenit membră a unei formații numite Persuasion.
  2. Beckham a audiat pentru o reclamă din martie 1994 în The Stage.
  3. Grupul este cel mai bine vândut grup feminin din toate timpurile, vânzând peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume.
  4. În 2002, Beckham a semnat un contract cu Telstar Records și 19 Management în valoare de 1,5 milioane de lire sterline.
  5. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Clairo (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte