Emma Paton (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Emma Paton este jurnalistă americană și corespondentă. În prezent, lucrează ca sub-editor și reporter digital la Sky Sports News HQ. În afară de aceasta, ea a prezentat recent acoperirea „în culise” la una dintre cele mai aglomerate date ale SSN - Ziua termenului de transfer. Rolul ei de sub-editor o vede să ajute la producerea fanilor sportului Good Morning - slotul 6-10am de pe SSN. Nu este atât de activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Emma Paton Age

Câți ani are Emma Paton? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Cel mai probabil are 28 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Emma Paton Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Emma Paton? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,68 m sau 168 cm. Cântărește în jur de 54 kg sau 123 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-30-37 inch. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Familia Emma Paton

Numele tatălui și al mamei Emma Paton nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform educației sale, ea este bine educată.

Emma-Paton-vârstă

Wiki Emma Paton

Emma PatonWiki / Bio
Nume realEmma Paton
PoreclăEmma
Faimos caJurnalist
Vârstă28 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiLondra
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,68 m)
Greutateaproximativ 54 Kg (123 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-30-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Emma Paton

Cine este iubitul Emma Paton? Ea este singură în aceste momente. De asemenea, este foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Emma-Paton-net-worth

Citește și: Aishah Hasnie (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Religie, Carieră, Fapte

Emma Paton Net Worth

Cât costă valoarea netă a Emma Paton? Jurnalismul este principala sa sursă de venit. În timpul masteratului, a făcut diferite stagii de lucru, inclusiv un stagiu la biroul de știri de la British Olympic Association în timpul Londrei 2012 - pentru care St Mary’s a prezentat-o. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Emma Paton Fapte

  1. Emma Paton primul și singurul interviu a fost la Sky Sports News, unde a început ca jurnalist online pentru skysports.com.
  2. Mai târziu, din jurnalismul sportiv s-a mutat în producție.
  3. Și-a absolvit jurnalismul sportiv.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Don Lemon (Jurnalist) Wiki, Bio, Salariu, Valoare netă, Logodnic, Sexualitate, Iubit, Înălțime, Greutate, Fapte