Tyler Toney (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cine este Tyler Toney? Este un american Unul dintre cei 5 cofondatori ai extrem de popularului canal YouTube Dude Perfect. Canalul a depășit peste 52 de milioane de abonați până în prezent. Canalul încarcă în mare parte conținut legat de marca sportivă și de divertisment, specializată în fotografii și comedie. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, cariera, valoarea netă a lui Tyler Toney și multe altele despre el.

Tyler Toney Înălțime și greutate

Cât de înaltă este vedeta YouTube Tyler Toney? El se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. Măsurătorile sale corporale sunt de 44-32-37 țoli. Dimensiunea bicepsului său este de 21 inci. Este gimnast. Are ochi, barbă și păr de culoare maro închis.

Tyler ToneyWiki / Bio
Nume realTyler Toney
PoreclăTyler
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă31 de ani
Zi de nastere24 martie 1989
Locul naşteriiProsper, TX
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
ÎnălţimeAproximativ 5 ft 9 in
GreutateAproximativ 70 kg (154 lbs)
Statistici ale corpuluiAproximativ 44-32-37 țoli
Dimensiunea bicepsuluiAproximativ 21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiBarrett și Colton
Soția / soțiaBethany Toney
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Tyler Toney Bio, Age & Family

Câți ani are Tyler Toney? Ziua lui de naștere cade pe 24 martie 1989. În prezent, are 31 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este din Prosper, Texas. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați, ca și calificare educațională, este bine educat.

Tyler Toney Soție și copii

Cine este soția lui Tyler Toney? Este bărbat căsătorit. În 2011, a legat nodul cu Bethany Toney. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat împreună cu fii pe nume Barrett și Colton. Mai mult, istoricul său anterior de întâlniri nu este disponibil.

Tyler Toney Carieră și valoare netă

Tyler ToneyCronologia carierei: El este extrem de popular pentru canalul său de YouTube. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. A venit împreună cu Coby și Cory Cotton, Cody Jones și Garrett Hilbert pentru a forma canalul YouTube în iunie 2009 în timp ce frecventa Universitatea Texas A&M. Este considerat artistul împușcat al lui Dude Perfect. În plus, He și Coby Cotton sunt membri fondatori ai brandului Dude Perfect.

Cât costă valoarea netă a lui Tyler Toney? La fel ca în 2020, principala sa sursă de venit este canalul său de YouTube. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD). De asemenea, el își desfășoară propria linie de mărfuri de unde puteți cumpăra tricouri și haine cu haine.

Citește și: Coby Cotton (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Familie, Valoare netă, Date

Fapte despre Tyler Toney

  • Pe 16 martie 2009, s-a alăturat YouTube-ului.
  • Canalul său de biografie de pe YouTube citește: „5 cei mai buni muguri doar îl lovesc. Dacă îți place Sports + Comedy, alătură-te echipei Dude Perfect! ”
  • Biografia sa de pe Instagram spune: „Păcătos salvat de Iisus, soț pentru @bethanytoney, tată pentru Barrett, Colton, Rhett, bărbos tip de tip perfect, vânător, trăgător, pescar, mândru texan”.
  • Începând din august 2020, are peste 1,7 milioane de adepți pe contul său de Instagram.
  • Fiecare dintre videoclipurile încărcate de ea pe canalul Dude Perfect a trecut peste 400 de milioane de vizualizări.
  • Este foarte apropiat de copii și soție.
  • Hobby-urile sale includ înotul, călătoria, ascultarea de muzică și vizionarea serialelor TV Netflix.

Citește și: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte