Leslie Jones (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Leslie Jones este un comedian și animator american. Este mai bine cunoscută pentru munca pe Saturday Night Live, acest comediant, actriță și scriitor a fost nominalizat în 2015 la Premiul Writers Guild of America. A apărut în mai multe filme comice, printre care Lottery Ticket (2010) și Top Five (2014). De asemenea, a fost distribuită în repornirea din 2016 a Ghostbusters. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, familia și multe altele despre ea a lui Leslie Jones.

Leslie Jones Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Leslie Jones? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,83 m sau 183 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Statisticile sale de cifre au o înălțime de 34-26-38 cm. Sutienul său are dimensiunea de 33 C. Are ochi și păr negri. Este și o ciudată de fitness.

Leslie JonesWiki / Bio
Nume realLeslie Jones
PoreclăLeslie
Faimos caComediant, Antreprenor
Vârstă52 de ani
Zi de nastere7 septembrie 1967
Locul naşteriiMemphis, TN
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 8 in (1,83 m)
Greutate57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpului34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD (USD)

Leslie Jones Bio, Age & Family

Câți ani are Leslie Jones? Ziua ei de naștere cade pe 7 septembrie 1967. În prezent, are 52 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Memphis, Tennessee, într-o familie militară, și-a petrecut anii copilăriei în numeroase locații și anii de liceu în zona Los Angeles, California. A jucat în echipele de baschet de la Universitatea Chapman și Colorado State University și a lucrat ca DJ pentru postul de radio al fostei școli.

Leslie Jones Career & Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Leslie Jones? A câștigat un concurs de comedie în campus și, ulterior, a început să urmărească serios munca ca un comic de stand-up. A apărut într-un mockumentary din 2007 intitulat Gangsta Rap: The Glockumentary și a avut un rol mic în filmul din 2015 Trainwreck. A fost încurajată de contemporanul și colegul său de comedie Dave Chappelle. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari (USD).

Iubitul Leslie Jones

Cine este actualul iubit al lui Leslie Jones? Este singură și nu a oferit informații despre viața ei de întâlnire. Probabil nu se întâlnește cu nimeni. De asemenea, s-a zvonit că ar întâlni cu Kyle Mooney. Dur, nu se întâlnesc. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Fapte despre Leslie Jones

  • Jones a apărut în filmul Master P’s Repos, în 2016.
  • A apărut în debutul regizoral al lui Chris Rock, Top Five, în 2014.
  • Jones este un fan al echipei MLS Seattle Sounders FC.
  • Ea a citat ca influențe comice pe Eddie Murphy, Richard Pryor, Carol Burnett, Lucille Ball, John Ritter și Whoopi Goldberg.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are un imens fan care își urmărește platformele de socializare.
  • Site-ul ei personal a fost piratat, conținutul acestuia fiind înlocuit cu fotografii ale permisului său de conducere și pașaportului.

Citește și: Mindy Kaling (Antreprenor) Bio, Wiki, Iubit, Fiică, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte