Dixie Brubaker (fosta soție Dinesh D'Souza) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Dixie Brubaker este un soț celebru care este mai bine cunoscut sub numele de fosta soție a lui Dinesh D’Souza, care este un comentator politic, provocator, autor, cineast și teoretician al conspirației. Dixie l-a susținut în vremea când D’Souza avea o problemă politică. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dixie Brubaker.

Dixie Brubaker Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dixie Brubaker? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-27-36 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Dixie Brubaker Age

Câți ani are Dixie Brubaker? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte

Dixie BrubakerWiki / Bio
Nume realDixie Brubaker
PoreclăDixie
Faimos caFosta soție a lui Dinesh D'Souza
Vârstă40 de ani
Zi de nastereNecunoscut
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-27-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieDinesh D'Souza (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Dixie Brubaker Soț

Cine este soțul lui Dixie Brubaker? În 1992, Dixie s-a căsătorit cu Dinesh D'Souza, pe care a cunoscut-o pentru prima dată când lucra la Washington, D.C. Au o fiică. Cuplul a locuit împreună în California până când în 2010 D’Souza s-a mutat la New York ca președinte al The King’s College. A menținut o reședință lângă San Diego, California, unde au rămas soția și fiica sa. D’Souza și Brubaker au divorțat.

Citește și: James Westbrook (Soția Tati Westbrook) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă: 6 Fapte despre el

Dixie Brubaker Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dixie Brubaker? Ea își conduce propria linie de afaceri în aceste momente. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane USD (USD).

Dixie Brubaker Fapte

  1. Soțul de atunci al lui Dixie Brubaker, D’Souza, s-a căsătorit cu Deborah Fancher în 2016, un activist politic conservator și mama a doi copii.
  2. Locuiesc în zona de metrou Houston.
  3. Nunta a avut loc lângă San Diego, cu Rafael Cruz, tatăl senatorului american Ted Cruz, care oficiază.
  4. Fancher a emigrat din Venezuela la vârsta de 10 ani.
  5. Mai mult, Dixie Brubaker trăiește fericit cu fiica ei în LA, California.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found