Jimmy Lewin (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soție, Valoare netă, Fapte

Jimmy Lewin este un guru de fitness și culturist. El atrage privirile publice ca soțul lui, Michele Lewin. Este și un renumit antrenor de fitness și guru. El și soția sa sunt foarte populari pe Instagram datorită sfaturilor lor de fitness și tutorialelor la sală. Mai mult, soția lui Jimmy, Michelle, a dezvăluit că Jimmy se afla în spital în stare critică. Cu toate acestea, stresul a fost ușurat când a actualizat fanii cu privire la starea lui. El dăduse unele semne serioase de îmbunătățire, dar erau încă multe necunoscute. În special, a existat încă o îngrijorare cu privire la faptul că ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală cardiotoracică, pentru a-i repara leziunile inimii. Sperăm că lucrurile vor continua pe această cale și va reveni în curând la sănătate. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el de Jimmy Lewin.

Jimmy Lewin Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Jimmy Lewin? El se află la o înălțime de 6 ft 1 in sau altfel 1,81 m sau 181 cm. Cântărește în jur de 80 Kg sau 176 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Măsurătorile corpului său sunt estimate la aproximativ 44-32-38 țoli. Poartă o pantofă de 12 SUA.

Jimmy Lewin Age

Câți ani are Jimmy Lewin? S-a născut în 1985. În prezent, are 35 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția lui Jimmy Lewin

Cine este soția lui Jimmy Lewin? Este căsătorit cu celebra super-vedetă social media, Michele Lewin. Este și un renumit pasionat de fitness și guru. Mai mult, istoricul datărilor sale anterioare nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Hayes Grier (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jimmy Lewin Wiki

Jimmy LewinWiki / Bio
Nume realJimmy Lewin
PoreclăJimmy
Faimos caAntrenor de fitness,

Social Media Star

Vârstă35 de ani
Zi de nastere1985
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,81 m)
Greutateaproximativ 80 Kg (176 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului26 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului12 (SUA)
CopiiN / A
Soția / soțiaMichele Lewin
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Jimmy Lewin Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Jimmy Lewin? Cariera de fitness este principala sa sursă de venit. Deși mulți oameni nu își permit luxul de a merge la o sală de sport, Jimmy recomandă „antrenamente HIIT eficiente pentru tot corpul, precum STRONG Nation, care te ajută să arzi calorii și să tonifiezi”. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Tyler Brown (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Familia Jimmy Lewin

Numele tatălui și al mamei lui Jimmy Lewin nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Jimmy Lewin Carieră

Jimmy Lewin iubește totul, de la muzică groovy la sport. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas. Este cunoscut că joacă farse și petrece cu prietenii săi la Westchester, New York. Îi place să-și folosească contul ‘Twitter’ pentru a răspândi pozitivitatea și a-i face pe oameni să chicotească.

Jimmy Lewin Fapte

  1. Jimmy Lewin își iubește familia și a realizat recent un videoclip despre el însuși jucându-se cu fratele său.
  2. Umilința lui strălucește în posturile sale și el a mai declarat că este sensibil.
  3. El devine foarte îngrijorat de bunăstarea prietenilor și a familiei sale.
  4. El este activ pe platformele de socializare.
  5. Are 827 de adepți K + sub contul său de Instagram.
  6. Este un îndrăgostit pasionat de tatuaje și a cernelit mai multe tatuaje pe toate părțile corpului.

Citește și: Lisa Mantler (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte