Ester Dobrik (sora lui David Dobrik) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ester Dobrik este o frate și o personalitate celebre. Este mai cunoscută ca sora lui David Dobrik. Este o personalitate YouTube slovacă. El a găsit un succes timpuriu pe platforma de partajare video Vine, înainte de a-și începe vlog-ul pe canalul său de YouTube în 2015. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia , Carieră și multe alte fapte despre ea.

Ester Dobrik Age

Câți ani are Ester Dobrik? Ziua ei de naștere cade pe 4 martie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Chicago, IL.

Ester Dobrik Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ester Dobrik? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Ester Dobrik? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 30-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Familia Ester Dobrik

Ester Dobrik s-a născut în Kosice, Slovacia și s-a mutat la o vârstă fragedă la Vernon Hills, Illinois. Are trei frați, David, Sarah și Toby. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Conform educației sale, ea este bine educată.

Citește și: Alex Zedra (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Ester Dobrik Wiki

Ester DobrikWiki / Bio
Nume realEster Dobrik
PoreclăEster
Faimos caSora lui David Dobrik
Vârstă16 ani
Zi de nastere4 martie 2004
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 30-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Ester Dobrik

Cine este iubitul lui Ester Dobrik? Este prea tânără pentru a intra în vreo relație. Ea este foarte concentrată asupra carierei sale cu frații ei renumiți.

Ester Dobrik Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Ester Dobrik? La o vârstă fragedă, Ester Dobrik și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: William Fisher (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Ester Dobrik Carieră

Ester Dobrik are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA. Ea a creat un cont musical.ly care includea conținut de dans, sincronizare a buzelor și chiar gimnastică. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Fapte Ester Dobrik

  1. Ester Dobrik are un fan decent urmărind sub contul ei de Instagram.
  2. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  3. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  4. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  5. Ea a avut anterior un canal YouTube numit SimplyEster.

Citește și: Laurence Bedard (Instagram Star) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, familie, carieră, fapte