Matt D'Avella (YouTuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Matt D’Avella este un regizor american, regizor, podcaster și realizator de videoclipuri YouTube. El a susținut calitatea de star pentru documentarul său Netflix, Minimalism: A Documentary About Important Things. În afară de aceasta, el găzduiește podcast-uri și a creat în mod continuu videoclipuri care împărtășesc abordarea minimalistă a vieții⁠, de la finanțe personale, rutine de dimineață și minimalism digital. În afară de aceasta, are milioane de abonați pe canalul său de YouTube. De asemenea, are și milioane de adepți sub contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă, carieră și multe altele despre Matt D’Avella.

Matt D’Avella Age

Câți ani are Matt D'Avella? Ziua lui de naștere cade pe 15 decembrie 1987. În prezent, are 32 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Matt D’Avella Înălțime și greutate

Cât de înalt este Matt D’Avella? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Matt D’AvellaWiki / Bio
Nume realMatt D’Avella
PoreclăMatt
Faimos caDirector, Youtuber
Vârstă32 de ani
Zi de nastere15 decembrie 1987
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
Soția / soțiaNatalie Pidding
CopiiN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Citește și: Elisa Gayle Ritter (Producător) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Soția lui Matt D’Avella

Cine este soția lui Matt D'Avella? Este căsătorit cu Natalie Pidding. Duo se întâlnește de multă vreme.

Valoarea netă a Matt D’Avella

Care este valoarea netă a lui Matt D'Avella? Realizarea de filme este principala sa sursă de venit. În prezent, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Stephanie Soo (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Logodnic, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Cariera lui Matt D’Avella

Matt D’Avella este cineast. Înainte de a-și începe cariera de creator YouTube cu normă întreagă, Matt s-a luptat să-și achite datoria studențească. Ceea ce a început ca o achiziție impulsivă a unei geci de piele plus o mașină nouă pentru a sărbători absolvirea facultății - a dus la achiziționarea unei facturi totale de plătit de 115 000 de dolari

Matt D’Avella Fapte

  1. Prin această experiență, Matt a fost nemulțumit de viața sa actuală.
  2. Din viața din subsolul părintelui său, a petrecut următorii 5 ani învățând totul și citind subiecte despre dezvoltarea personală, finanțele personale și minimalismul.
  3. Curând a reușit să-și plătească complet toată datoria.
  4. De atunci, și-a început călătoria în 2016, împărtășind din experiența sa despre cum să gestioneze finanțele personale în raport cu minimalismul, încărcându-și videoclipurile în fiecare săptămână.
  5. El crede în „Productivitatea nu înseamnă să înghesuiți cât de mult puteți lucra într-o zi”.

Citește și: Mouzam Makkar (Producător) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date