Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Alex Costa este un Youtuber și star de socializare. Practic, el încarcă sfaturi pentru bărbați la modă și stil de viață în videoclipurile sale. Canalul său de pe YouTube a acumulat milioane de abonați într-un interval foarte scurt de timp. În principal, el încarcă pe canalul său videoclipuri despre modă, coafură, îngrijire, fitness și toate celelalte videoclipuri legate de stilul de viață pentru bărbați. Mai mult decât atât, are un fan imens care urmărește și sub contul său de Instagram, Reglează biografia și explorează mai multe despre Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră și multe altele despre el!

Alex Costa Înălțime și greutate

Cât de înalt este Alex Costa? El se află la o înălțime de 6 ft 2 în sau altfel 1,90 m sau 190 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Alex Costa Age

Câți ani are Alex Costa? Ziua lui de naștere cade pe 9 iulie 1988. În prezent, are 32 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în Brazilia. El deține naționalitatea braziliană și aparține etniei mixte.

Alex CostaWiki / Bio
Nume realAlex Costa
PoreclăAlex
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere9 iulie 1988
Locul naşteriiBrazilia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatebrazilian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,90 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-30-35 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Prietena Alex Costa

Cine este iubita lui Alex Costa? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Alex Costa Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Alex Costa? Și-a lansat canalul YouTube pe 29 septembrie 2011 și a devenit cunoscut pentru videoclipurile sale de joc pentru jocul Call of Duty 4: Modern Warfare. A urmat Cape Cod Community College; dar mai târziu a renunțat să se mute la Los Angeles și să-și urmeze cariera în divertisment. În 2011, a primit o invitație de la MCN Machinima să se mute la Los Angeles și să devină gazda principală a canalului lor brazilian. De asemenea, a lucrat cu normă întreagă la Google. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane USD (USD).

Fapte despre Alex Costa

  1. Are și frați.
  2. A crescut alături de frații mai mici, Guilherme și Vitor.
  3. El și familia sa au imigrat în SUA în august 2001.
  4. Tatăl său, mama și numele nu sunt cunoscute.
  5. El și-a lansat propria marcă pentru produse precum argila pentru păr și uleiul de argan cunoscut sub numele de Forte Series.
  6. Și-a început cariera pe YouTube în 2010.
  7. El a postat videoclipuri consistente.
  8. A început să-și împărtășească cunoștințele despre modă în videoclipuri.
  9. Pe măsură ce acoperirea videoclipurilor era în creștere, Alex a obținut o bază de public și a început să publice videoclipuri mai informative și mai creative despre moda și îngrijirea bărbaților.
  10. Este foarte activ pe platformele de socializare.

Citește și: Mikey Barone (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Valoare netă, Prietena, Familia, Carieră, Fapte