Trisha Paytas (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă: 10 fapte despre ea

Trisha Paytas este o personalitate americană de social media, YouTuber, model de cameră web, scriitor și cântăreț. Părinții ei au divorțat când avea trei ani. În 2006, s-a mutat la Los Angeles pentru a continua actoria a doua zi după absolvire. Accesați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, iubitul Trisha Paytas și aflați mai multe despre ea.

Vârsta Trisha Paytas

Câți ani are Trisha Paytas? S-a născut la 8 mai 1988 în Riverside, California, S.U.A. Are 32 de ani, ca în 2020. S-a mutat în Illinois împreună cu mama ei. Paytas a fost crescut în afara orașului Rockford, Illinois, în orașul Freeport. Din 1996 până în 2003, a locuit în Byron. La 15 ani, Paytas s-a mutat în California pentru a locui cu tatăl și fratele ei și s-a înscris într-un program școlar catolic online. Mai târziu, s-a întors în Illinois pentru a locui cu mama ei la vârsta de 16 ani, urmând liceul din Pecatonica. În ceea ce privește calificările educaționale, în 2006, a absolvit liceul Pecatonica. În școala ei, ea a fost majoretă și s-a mutat la Los Angeles pentru a continua actoria a doua zi după absolvire.

Înălțimea și greutatea Trisha Paytas

Cât de înaltă este Trisha Paytas? Ea se află pe o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau 1,64 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi căprui închis și are părul blond.

Trisha PaytasWiki / Bio
Nume realTrisha Kay Paytas
PoreclăTrisha Paytas
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă32 de ani
Zi de nastere8 mai 1988
Locul naşteriiRiverside, California, S.U.A.
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 4 in (1,64 m)
Greutate55 Kg (121 lbs)
Statistici ale corpului42-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleJason Nash (Ex-Bf)
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 4 milioane USD

10 fapte despre Trisha Paytas

  1. Cât costă valoarea netă a Trisha Paytas? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari (USD). Își conduce pagina de conținut exclusiv și taxează abonamente.
  2. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.
  3. Și-a început cariera făcând modele profesionale de lenjerie și a lucrat ca decapantă și escortă pentru a se întreține.
  4. Numele tatălui său este Frank și mama pe nume Lenna.
  5. Cine este actualul iubit al Trisha Paytas? A fost legată în mod romantic de colegul său Youtuber Jason Nash. Duo-ul a început să se întâlnească în 2017, mai târziu în februarie 2019, s-au separat.
  6. Ea și-a reînviat podcast-ul, The Dish with Trish, în ianuarie 2020.
  7. Ea a spus odată: „Am o mulțime de nesiguranțe. Vreau doar ca oamenii să mă cunoască și să mă iubească, pentru că nu am dragoste. Am literalmente zero prieteni. Așa că îmi place ca oamenii să mă adore, dar nu am avut niciodată un talent care să-i facă pe oameni să mă adore. Deci aș încerca totul, dar nimic nu a funcționat cu adevărat. Dar, sincer, YouTube a fost o mână de Dumnezeu. Aș putea fi literalmente eu însumi, iar oamenii l-au iubit ”.
  8. Ea își conduce canalul de YouTube și are un fan imens, care a acumulat 100.000 de abonați în 2012 și 1.000.000 în 2014.
  9. Începând cu august 2020, ea a depășit aproximativ 4,88 milioane de abonați și aproximativ 1,7 miliarde de vizionări pe toată durata vieții.
  10. Ea aparține religiei romano-catolice.

Citește și: Andrea Abeli ​​(Model) Actriță pentru adulți, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, născută, iubit, fapte