Nessa Diab (gazdă radio) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Prieten, Părinți, Valoare netă, Date

Nessa este o personalitate americană de radio și de televiziune din California de Sud, Statele Unite. Este mai cunoscută sub numele de Prietena lui Colin Kaepernick, care este un fost fundaș de fotbal american. În afară de aceasta, subiectele emisiunii sale radio se referă la diverse probleme care afectează societatea modernă, cum ar fi nedreptățile rasiale. Odată, ea a fost numită și la iconicul Hot97 din New York, pentru a deveni „Vocea New York-ului”. Ea a fost invitată la sărbătoarea Națiunilor Unite a „lunii istoriei femeilor” în 2015 pentru a vorbi despre statutul femeilor în mass-media. Link în bio pentru mai multe informații despre vârsta ei, iubitul, părinții, etnia, părinții și multe altele.

Vârstă, înălțime, greutate și măsurători ale corpului

Nessa Diab are 38 de ani și face o treabă minunată păstrându-și aspectul tânăr și frumos. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 6 inci. Cântărește în jur de 63 kg sau 139 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea 32 B. A lăudat și pentru silueta ei uimitoare. Corpul ei este cel mai mare atu al ei. Se menține în formă, făcând exerciții regulate. Culoarea ochilor ei este maro și mătăsos și părul brun lung. Ea este și o ciudată de fitness și își menține silueta și părul, mâncând legume verzi și sănătoase în regimul zilnic de dietă.

Nessa Diab Wiki

Wiki
Nume realNessa Diab
PoreclăNessa
Vârstă38 de ani
Data de naștere6 mai 1981
Renumit pentruGazduire de televiziune si radio
ProfesieGazdă de televiziune și radio
Locul naşteriiLos Angeles, California, S.U.A.
Naţionalitateamerican
EtnieMultiracial
ReligieMusulman
Semn zodiacalTaurul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare-inch: 5′8 ″

Contor: 1,73 m

Centimetru: 173 cm

GreutateKilograme: 63 kg,

Lire sterline: 139 lbs

Măsurători ale corpului

(piept talie solduri)

34-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Dimensiune pantof (UK)6 SUA
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Ai tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Relații
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
Iubitul actualColin Kaepernick
Soț / SoțieNici unul
BebelusNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
ŞcoalăNecunoscut
UniversitateUniversitatea din California, Berkeley

B.A. în comunicări de masă

Valoarea netă
Valoarea netăAproximativ 2 milioane USD în SUA
Taxe de publicitateNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Youtube, Holonis

Citește și: Amy Alkon (jurnalist) Net Worth, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte

Întâlniri și iubit

În prezent, Nessa se întâlnește cu iubitul ei, Colin Kaepernick. Ea a fost legată de Colin Kaepernick în 2015, dar și-a confirmat relația în februarie 2016. În afară de aceasta, Colin s-a întâlnit și cu alte câteva persoane, printre care Brittany Renner, Teyana Taylor și Stephanie Santiago. S-a pretins că Colin s-a convertit la islam în timp ce se întâlnea cu Nessa, acuzații pe care el le-a negat. Se întâlnește pentru gazda TV Nessa de mai bine de trei ani.

Citește și: Jeffrey Goldberg (jurnalist) Net Worth, Soț, Vârstă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte

Nessa Cariera

Nessa Diab’s și-a început cariera ca personalitate de televiziune și radio americană și ca gazdă de televiziune care influențează. De asemenea, este Radio Jockey și știe să scrie și să remixeze melodii. Mai devreme, a început să facă stagii la „Clear Channel” ca parte a echipei de promovare. După aceea, a început să lucreze la o emisiune de știri pe WILD 94.9 KYLD. În același timp, Nessa a luat un alt spectacol pe POWER 106 KPWR numit „West Coast Report”. Cu aceasta, a devenit o mână de lot care a fost în același timp o personalitate în aer în cele mai mari două piețe de radio de pe coasta de vest. Nessa și-a schimbat apoi stația de acasă din WILD 94.9 în ENERGY 92.7 din San Francisco, dar s-a întors în WILD 94.9 pentru spectacolul peste noapte al postului în timpul săptămânii. Nessa lucrează, de asemenea, pentru un spectacol în timpul săptămânii pentru 101.5 JAMZ în Phoenix, Arizona.

Citește și: Cindy Adams (jurnalist) Net Worth, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Bio, Wiki, Fapte

Următoarea ei cea mai mare cotitură din viață a fost pentru emisiunea de radio „94”, „Nessa’s Night Show” din San Francisco. Spectacolul s-a dovedit a fi cel mai mare progres din cariera ei. Interviurile sale cu celebrități au ajutat-o ​​să crească la fața locului nu doar pe undele din San Francisco, ci și pe platformele de socializare precum YouTube. MTV i-a oferit ocazia să găzduiască popularul show TV „Girl CodeM”. În 2015, cariera lui Nessa se dezvoltă când a înlocuit-o pe Angie Martinez pe slotul de condus de pe iconicul Hot97 din New York, devenind astfel „Vocea New York-ului”. Ca jockey într-una dintre cele mai mari și mai influente stații de hip hop din lume, popularitatea Nesei a crescut de zece ori. În prezent, ea servește și ca gazdă a emisiunii The Nessa Show on Host 97, care este difuzată pe postul de radio WQHT KMVQ. Pe lângă cariera sa de succes la radio, Nessa a găzduit și emisiuni de televiziune, precum „Ain’t That America”, „iHeartRadio Music Festival”, „VH1 Big Morning Buzz”, „Teen Mom Aftershow” și „Real Talk”.

Nessa Net Worth

Valoarea netă a lui Nessa este de 2 milioane de dolari ca în 2020. Sursa ei de venit provine din ancorarea la televizor, emisiunile radio și formează diferite găzduiri.

Citește și: Rachel Nichols (jurnalist) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Carieră, Valoare netă, Familie, Fapte

Bio, părinte și viață timpurie

Nessa s-a născut în California pe 6 mai 1981. Ea aparține unei etnii mixte. Părinții ei erau un tată egiptean și o mamă din Orientul Mijlociu. Ea și-a petrecut cea mai mare parte a timpului între America și Orientul Mijlociu, parțial datorită muncii tatălui ei. Are și frați. Are doi frați. În ceea ce privește educația, a absolvit diploma de comunicare în masă la USC, Berkeley, când avea 20 de ani. A câștigat faima după ce a obținut un loc de muncă cu Wild 94.9. În plus, Diab are etnie africană și din Orientul Mijlociu. Este de etnie egipteană și religie islamică

Citește și: Kelly Sasso (jurnalist) Wiki, vârstă, valoare netă, biografie, soț, înălțime, greutate, carieră, fapte

Nessa Diab Fapte

  • Anterior, ea a găzduit, de asemenea, diverse emisiuni MTV și MTV2 și, în mod curent, Nessa găzduiește schimbul de timp de condus pe Hot 97, cel mai bine cotat din New York.
  • În afară de asta, ea este și compozitoare și a remixat și melodia intitulată „Destiny Child song”.
  • Nessa a fost, de asemenea, implicată în controverse după ce a postat un tweet adresat starului NFL, Ray Lewis, care l-a criticat recent pe Colin pentru că a luat atitudine împotriva nedreptății rasiale.
  • Nessa Diab a fost prima dată legată de Colin Kaepernick în 2015.
  • Nessa a fost, de asemenea, inspectată pentru mesajele sale de stânga pe rețelele de socializare, care includeau o postare pe Instagram care lăuda liderul cubanez Fidel Castro.
  • Nessa a câștigat pentru prima oară proeminența pentru interviurile sale cu artiști și celebrități din stația Top 40 din San Francisco Bay Area, Wild 94.9 și YouTube, ceea ce a dus la MTV să o caute să fie pe „Girl Code”.
  • Biografia ei pe Instagram este „HOT97 3-7pm NYC RADIO RADIO SINDICAT NAȚIONAL NESSAONAIR I TALK STOOP w NESSA ON NBC I MTV Host AfterShows + Reunions”.

Citește și: Hasan Piker (Tinerii turci) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, iubită, valoare netă, fapte și multe altele