Lara Trump (soția lui Eric Trump) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Lara Trump este un fost producător american de televiziune și consilier de campanie al președintelui Donald Trump. Este mai bine cunoscută ca soția omului de afaceri Eric Trump și nora lui Donald Trump. A fost producătoare la emisiunea CBS Inside Edition și a fost, de asemenea, în consiliul de administrație al Fundației Eric Trump. De asemenea, a fost coordonatoare de poveste și producătoare pentru revista de știri TV Inside Edition din 2012 până în 2016. Pe lângă aceasta, este activă și pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Lara Trump Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Lara Trump? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Larei Trump? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Lara Trump Age

Câți ani are Lara Trump? Ziua ei de naștere cade pe 12 octombrie 1982. Are 38 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Wilmington, NC.

Familia Lara Trump

Numele tatălui Lara Trump este Robert Luke Yunaska și mama Linda Ann Sykes. Are și frați. Are un frate mai mic, Kyle Robert Yunaska. În ceea ce privește educația, a urmat liceul Emsley A. Laney. Ulterior, a absolvit cum laude cu o diplomă de licență în comunicare de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord și a studiat, de asemenea, la Institutul Culinar Francez din New York.

Lara-Trump-cu-familia-ei

Citește și: Tiffany Trump (Fiica lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Lara Trump Wiki

Lara TrumpWiki / Bio
Nume realLara Lea Trump
PoreclăLara Trump
Faimos ca1. Producător de televiziune

2. Soția lui Eric Trump

Vârstă38 de ani
Zi de nastere12 octombrie 1982
Locul naşteriiWilmington, NC
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1. Eric Luke Trump

2. Carolina

Soț / SoțieEric Trump
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Lara Trump Soț

Cine este soțul Larei Trump? Este căsătorită cu Eric Trump într-o ceremonie la proprietatea Mar-a-Lago a lui Donald Trump din Palm Beach, Florida. Cuplul a dat, de asemenea, șase ani înainte de a se căsători. La 12 septembrie 2017, s-a născut primul copil al cuplului, Eric „Luke” Trump. Pe 19 august 2019, Lara a născut-o pe Carolina Dorothy Trump, al doilea copil al cuplului.

Citește și: Barron Trump (Fiul lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Educație, Familie, Valoare netă, Fapte

Lara-Trump-net-worth

Citește și: Ivana Trump (fosta soție a lui Donald Trump) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Lara Trump Net Worth

Cât costă valoarea netă a Larei Trump? Ea a fost consultantă principală la Parscale pentru campania de realegere a lui Trump în 2020. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Lara Trump Fapte

  1. Lara Trump a fost un surogat pe ciot și a preluat roluri consultative ample.
  2. De asemenea, a făcut campanie cu teoreticianul conspirației anti-musulmane de extremă dreapta Laura Loomer.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Îi place să călătorească.
  5. Roșu este una dintre culoarea ei preferată.

Citește și: Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Iubită, Fapte