Brooklyn Beckham (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Brooklyn Beckham este o vedetă britanică Instagram și o vedetă TikTok, care este, de asemenea, populară pe alte câteva platforme de socializare. A fost prezentat în documentarele TV The Real Beckham și Victoria Beckham: Venind în America. Este cel mai bine recunoscut ca fiul vedetei de fotbal David Beckham și a fostei artiste pop Victoria Beckham. Născut în Londra, Anglia, Brooklyn a crescut jucând baschet și a fost introdus în rețelele sociale de la o vârstă fragedă. El este cel mai activ pe TikTok, pe care este un utilizator încoronat, cu peste un milion de fani și câteva milioane de inimi. Fiecare dintre postările sale de pe platformă adună mii de vizualizări. Videoclipurile sale sunt scurte schițe de comedie care abordează o varietate de subiecte, de la viața de zi cu zi la cultura pop. Brooklyn este destul de popular și pe Instagram. El îl folosește în principal pentru a posta poze cu familia, prietenii și pisicile sale. Are peste 12 milioane de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, părinții, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el din Brooklyn Beckham!

Brooklyn Beckham Age

Câți ani are Brooklyn Beckham? Ziua lui de naștere cade pe 4 martie 1999. Are 21 de ani. Semnul său zodiacal este Pești. S-a născut în Westminster, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Brooklyn Beckham Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Brooklyn Beckham? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Brooklyn Beckham este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 58 kg 128 lbs. Are ochi căprui închis și culoarea părului este blond.

Citește și: Lala Baptiste (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Familia Brooklyn Beckham

Numele tatălui lui Brooklyn Beckham este David Beckham și mama numită, Victoria Beckham, fostă artistă pop. Are și frați. Are trei frați: Cruz, Romeo și Harper.

Wiki Brooklyn Beckham

Brooklyn BeckhamWiki / Bio
Nume realBrooklyn Beckham
PoreclăBrooklyn
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere4 martie 1999
Locul naşteriiWestminster, Anglia
Semnul nașteriiPești
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului24 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaNicola Peltz (Angajat)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietena Brooklyn Beckham

Cine este iubita lui Brooklyn Beckham? Este logodit cu Nicola Peltz. Conform istoricului său anterior de întâlniri, el a avut o relație cu modelul Hana Cross în 2019 și, de asemenea, a avut o relație on-off cu actrița Chloe Grace Moretz începând din 2014.

Brooklyn-Beckham-iubită

Citește și: Hunter Rowland (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Valoarea netă a Brooklyn Beckham

Cât costă valoarea netă a Brooklyn Beckham? Era un băiat foarte normal în adolescență. A urmat școala, a jucat baschet și a fost activ pe rețelele de socializare. Mai târziu, a fost angajat pentru un loc de muncă în care trebuia să lucreze șase zile pe săptămână. A continuat să posteze în mod regulat pe rețelele de socializare și, cu timpul, a devenit mai popular ca influențator al rețelelor sociale. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Brooklyn Beckham

  1. Brooklyn Beckham a trăit în Spania, Los Angeles și Anglia, în timp ce tatăl său juca fotbal profesionist.
  2. Este un comediant extrem de popular pe TikTok.
  3. Spre deosebire de majoritatea postărilor altor utilizatori ai aplicației, majoritatea videoclipurilor sale nu conțin spectacole în timp ce sincronizează buzele cu melodiile și dialogurile populare.
  4. În schimb, conținutul său amintește foarte mult de videoclipurile vechi Vine pentru care creatorii au trebuit să vină cu modalități inovatoare de a-și distra publicul în timp ce lucrează în limitele de șase secunde.
  5. Videoclipurile din Brooklyn sunt și ele scurte.
  6. El folosește, de asemenea, o tehnică de editare a filmelor numită tăiere rapidă, care a fost o bază a videoclipurilor Vine.
  7. Fratele său Cruz este cel mai frecvent colaborator al său.
  8. Face apariții regulate pe videoclipurile sale.

Citește și: Anna Zak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte