Riley Reid (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Fapte

Riley Reid aka Ashley Mathews este o actriță adultă americană. A lucrat pentru scurt timp ca stripteuză înainte de a intra în industria cinematografică pentru adulți în 2010, la vârsta de 19 ani. În afară de aceasta, de atunci a câștigat numeroase premii, inclusiv Premiul AVN 2016 pentru interpretul feminin al anului. Primul ei film a fost lansat prin Vivid Entertainment. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, etnia, valoarea netă a Riley Reid și multe altele despre ea.

Riley Reid Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Riley Reid? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-26-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD. Este și o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Riley Reid Age

Câți ani are Riley Reid? Ziua ei de naștere cade pe 9 iulie 1991. În prezent, are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Miami, FL.

Riley Reid Etnie

Care este etnia Riley Reid? Bunicul ei matern era un imigrant evreu american. Mai mult, este de origine cherokee, chickasaw, dominicane, olandeze, germane și portoricane. Deci, ea aparține unei etnii mixte.

Riley ReidWiki / Bio
Nume realAshley Mathews
PoreclăRiley Reid
Faimos caActriță, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere9 iulie 1991
Locul naşteriiMiami, FL
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
CopiiN / A
Valoarea netăaproximativ 45 milioane USD (USD)

Citește și: Autumn Falls (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Fapte

Riley Reid Boyfriend

Cine este iubitul lui Riley Reid? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Riley Reid Carieră

În 2011, Reid și-a început cariera de film pentru adulți la vârsta de 19 ani. În etapa inițială a carierei sale, ea a folosit numele de scenă Paige Riley. În 2013, LA Weekly s-a clasat pe locul al optulea pe lista lor cu „10 stele porno care ar putea fi următoarea Jenna Jameson”. De asemenea, a fost plasată pe lista CNBC a „The Dirty Dozen: Porn's Most Popular Stars” în 2014, 2015 și 2016. Reid a câștigat premiile XBIZ pentru cel mai bun starlet nou în 2013 și interpretul feminin al anului în 2014, devenind prima interpret să câștige vreodată ambele premii în ani consecutivi. De asemenea, a câștigat fiecare premiu XBIZ pentru care a fost nominalizată în 2014. În 2014, Reid a realizat prima ei scenă de sex interrasial în Mandingo Massacre 6, pentru care a câștigat un premiu AVN.

Citește și: Brandi Love (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Riley Reid Net Worth

Care este valoarea netă a lui Riley Reid? Reid este o Fleshlight Girl și are propria linie de produse împreună cu compania. Valoarea sa netă este estimată la peste 45 de milioane de dolari (USD).

Riley Reid Fapte

  1. Reid s-a născut Ashley Mathews în Florida.
  2. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute.
  3. Ea a vorbit despre victima agresiunii cibernetice datorită stilului său de viață și a spus într-un interviu acordat The Daily Star că „face ca întâlnirile să fie foarte grele, îți îngreunează viața de familie, îți face intimitatea dificilă ... acolo și lumea te judecă acum ... trebuie să fii OK să fii rușinat pentru fiecare zi din viața ta ”.
  4. Ea a mai spus că ezită să aibă copii de teamă că vor fi hărțuiți de colegii lor din cauza muncii ei.
  5. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Lena Paul (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte