Valkyrae (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Valkyrae este un american Youtuber, vedetă Twitch și personalitate social media. În foarte puțin timp, ea a adunat peste 950.000 de adepți peste fluxurile sale. Ea transmite în principal jocuri precum Bloodborne, The Walking Dead și multe altele. În afară de Thos, ea își conduce și canalul pe nume YouTube, care a depășit peste 750.000 de abonați. De asemenea, este activă pe Instagram și Facebook. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Valkyrae.

Epoca Valkyrae

Câți ani are Valkyrae? Ziua ei de naștere cade pe 8 ianuarie 1992. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut la Washington.

Valkyrae Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Valkyrae? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea 30 B. Este și o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru.

Citește și: Alinity Divine (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

ValkyraeWiki / Bio
Nume realRachell Hofstetter
PoreclăValkyrae
Faimos caTwitch Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere8 ianuarie 1992
Locul naşteriiWashington
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Prietenul Valkyrae

Cine este iubitul lui Valkyrae? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valkyrae Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Valkyrae? Ea și-a lansat canalul YouTube în 2014. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Mai mult decât atât, ea este una dintre cele mai rapide creșteri în direct din lume. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Valkyrae Bio & Family

Care este numele real al Valkyrae? Numele ei real este Rachell Hofstetter. În timp ce frecventa colegiul comunitar, a lucrat la GameStop. Are și frați. În prezent, transmite în flux și postează videoclipuri pe YouTube, majoritatea jucând o varietate de jocuri și genuri diferite.

Fapte Valkyrae

  1. Valkyrae a început un canal de jocuri pe Instagram și a trecut în curând la Twitch.
  2. După ce a adunat o serie de persoane, a început să posteze videoclipuri despre jocuri pe YouTube.
  3. Este prima jucătoare de sex feminin și creator de conținut pentru 100Thieves, o echipă competitivă americană de e-sport.
  4. Ea este o avocată a femeilor din jocurile online, uneori jucând jocuri în echipe exclusiv feminine.
  5. Valkyrae a părăsit Twitch pentru un contract exclusiv pe YouTube, pe 13 ianuarie 2020.
  6. Valkyrae a fost notat drept „Cel mai rapid streamer live din lume” și „Cel mai mare streamer pentru jocuri de sex feminin din lume”, în conformitate cu YouTube Gaming’s - Ryan Wyatt.

Citește și: Jeff Seid (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte