Phoebe Tonkin (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Fapte

Phoebe Tonkin este o cunoscută actriță și model australian. Ea a susținut stardomul pentru portretizarea lui Cleo Sertori în H2O: Just Add Water, Fiona Maxwell în Tomorrow, When the War Began, Faye Chamberlain în The Secret Circle și Hayley Marshall în seria CW The Vampire Diaries și seria sa spin-off The Originals . Este activă pe platformele de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Phoebe Tonkin.

Phoebe Tonkin Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Phoebe Tonkin? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,72 m sau 172 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Phoebe Tonkin? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Phoebe Tonkin Age

Cât de înaltă este Phoebe Tonkin? Ziua ei de naștere cade pe 12 iulie 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea australiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Sydney, Australia. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lulu Lambros (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Phoebe Tonkin Wiki

Phoebe TonkinWiki / Bio
Nume realPhoebe Jane

Elizabeth Tonkin

PoreclăPhoebe Tonkin
Faimos caActriță TV
Vârstă31 de ani
Zi de nastere12 iulie 1989
Locul naşteriiSydney, Australia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubitulePaul Wesley

(Rupt)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2,3 milioane USD (USD)

Prietenul lui Phoebe Tonkin

Cine este iubitul lui Phoebe Tonkin? În 2013, ea a avut o relație cu Paul Wesley. Mai târziu, cuplul s-a despărțit în 2017. Ea s-a întâlnit și cu cântărețul Phantom Planet, Alex Greenwald.

Phoebe Tonkin Net Worth

Care este valoarea netă a lui Phoebe Tonkin? Actoria este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2,3 milioane de dolari (USD). A apărut în diferite reclame și a modelat pentru Teen Vogue și a urmat cursuri de dans la Teatrul australian pentru tineri.

Phoebe Tonkin Carieră

Phoebe Tonkin și-a început cariera de la o vârstă fragedă. A urmat cursuri de dans de balet clasic, hip hop, dans contemporan și dans de robinet, când avea patru ani. A început cursuri la Teatrul australian pentru tineri la Teatrul Wharf. Tonkin a absolvit Queenwood School for Girls, la vârsta de 12 ani.

Citește și: Lily Collins (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Etnie, Valoare netă, Fapte

Ea a fost distribuită în rolul lui Cleo Sertori în serialul australian de televiziune pentru copii H2O: Just Add Water, în 2005. A apărut și la alte emisiuni de televiziune australiene Packed to the Rafters and Home and Away.

Familia Phoebe Tonkin

Numele mamei Phoebe Tonkin este Jannyfer, iar tatăl, Nicholas. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Abby. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Fapte Phoebe Tonkin

  1. Phoebe Tonkin este activă pe platformele de socializare.
  2. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  3. A apărut în videoclipul single-ului din 2011 al lui Miles Fisher, „Don’t Let Go”.
  4. De asemenea, a ajutat la lansarea liniei de îmbrăcăminte pentru stilul de viață pentru Witchery în 2015.
  5. A apărut în mai multe reclame.
  6. Ea a îmbrăcat coperta multor reviste precum, Girlfriend, Teen Vogue, Elle Australia, Complex, Miss Vogue, Vogue Australia, Dolly și Free People.

Citește și: Gwyneth Paltrow (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Familie, Fapte