Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Josh Richards este o personalitate americană TikTokStar și social media. El a depășit milioane de adepți sub numele său de utilizator TikTok joshrichards. În 2019, s-a alăturat grupului social Sway House alături de colegi vedetă TikTok precum Jaden Hossler și Anthony Reeves. El a câștigat primele sale mari roluri actoricești cu piese în filmele din 2018 Brother’s Keeper și Summertime Dropouts Reglați biografia!

Josh Richards Înălțime și greutate

Cât de înalt este Josh Richards? El stă pe o înălțime de 5 ft 11 în înălțime sau altfel 1,8 m sau 180 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Statisticile sale corporale sunt de 44-32-35 inci. Dimensiunea bicepsului său este de 23 inci. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA. Are ochi căprui închis și părul blond platinat.

Prietena lui Josh Richards

Cine este actuala iubită a lui Josh Richards? El a avut o relație cu colega vedetă TikTok, Nessa Barrett, din octombrie 2019 până în iunie 2020. În plus, starul Tik Tok Nessa Barret și Josh Richards au împărtășit o legătură excelentă. De la începutul anului 2020, a început să se întâlnească. A început să se întâlnească cu o Nessa, o colegă vedetă de pe rețelele de socializare de la începutul anului 2020. După o mulțime de speculații și zvonuri, adevărul a ieșit la iveală. Pe 26 ianuarie 2020, Jost a postat o imagine pe Instagram cu un titlu „Mine”. A existat întotdeauna un semn clar care a stârnit știrea că se află într-o relație din cauza chimiei lor online. Nu putem nega faptul că este una dintre cele mai apreciate și populare adolescente. Adepții ei erau curioși să știe că Nessa este singură sau se întâlnește cu cineva. Cei mai mulți băieți aveau inima frântă când Josh a postat online despre relația sa.

Josh RichardsWiki / Bio
Nume realJosh Richards
PoreclăJosh
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere31 ianuarie 2002
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiVărsător
NaţionalitateCanadian-american
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 11 in (1,8 m)
Greutate57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpului44-32-35 inci
Dimensiunea bicepsului23 in
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă de platină
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaNessa Barrett
FratiiSora: Olivia

Frate: William

Valoarea netăAproximativ 2 milioane de dolari

Josh Richards Bio, Age & Family

Câți ani are Josh Richards? Ziua lui de naștere este pe 31 ianuarie 2002. Are 18 ani. El deține naționalitatea american-canadiană și aparține etniei mixte. S-a născut în Canada. Ulterior, s-a mutat în SUA în ianuarie 2020. Informațiile despre tatăl și mama sa nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Olivia și un frate pe nume William. În ceea ce privește calificările sale educaționale, el urmează liceul.

Josh Richards Carieră și valoare netă

Este o personalitate renumită în social media. A devenit faimos pentru videoclipurile sale TikTok. De fapt, el are și un cont TikTok secundar sub numele de utilizator uhhhjosh. În afară de aceasta, el are un fan imens în contul său de Instagram. În 2018, prima sa colaborare promoțională a fost cu un brand de pantofi tineresc numit Call It Spring. În 2018, a participat la Rock Your Hair Tour chiar și ca invitat VIP la Toronto. El este partener al companiei de administrare TalentX Entertainment. În ianuarie 2020, el a vorbit la Consumer Electronics Summit despre schimbările climatice. El a început să posteze videoclipuri de dans în aplicația Triller în iulie 2020.

Cât costă valoarea netă a lui Josh Richards? Cariera pe internet este principala sa sursă de venit. De asemenea, câștigă o sumă decentă de bani din aprobările și contactele sale de marcă. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 2 milioane de dolari.

Fapte despre Josh Richards

  • El își încarcă frecvent imaginile fierbinți și fierbinți sub contul său de Instagram.
  • Hobby-urile sale includ dansul, actoria și înotul.
  • ID-ul său de utilizator Snapchat este, joshrichardzz.
  • Îi place să joace fotbal.
  • Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  • Într-o zi, își dorește să devină un actor celebru la Hollywood.
  • De asemenea, colaborează cu „Ani Energy Drink”.
  • Motto-ul băuturii energetice Ani este: „Am vrut un gust minunat și o formulare simplă pentru energie și concentrare - nu una care să ne bombardeze creierul cu cofeină și alți aditivi.”

Citește și: TikTok Star Nessa Barret Întâlnire cu iubitul ei Josh Richards