Cindy Millican (Soția Glenn Frey) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Cindy Millican este un coregraf, dansator american și mai bine cunoscut sub numele de văduva lui Glenn Frey. Are un cântăreț american, compozitor, actor și membru fondator al trupei rock The Eagles. În afară de aceasta, Cindy a lucrat și ca dansatoare în filmul de thriller științifico-fantastic „The Running Man” din 1987. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, viața timpurie, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Cindy Millican.

Cindy Millican Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cindy Millican? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 62 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Cindy Millican? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-29-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Cindy Millican Age

Câți ani are Cindy Millican? S-a născut în 1967. Are 53 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Rebecca King-Crews (Soția lui Terry Crews) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Cindy Millican Wiki

Cindy MillicanWiki / Bio
Nume realCindy Millican
PoreclăCindy
Faimos ca1. Dansatoare

2. Coregraf

3. Văduva lui Glenn Frey

Vârstă53 de ani
Zi de nastere1967
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-29-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
Copii1. Taylor

2. Diacon

3. Otis

Soț / SoțieGlenn Frey
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Cindy Millican Soț

Cine este soțul lui Cindy Millican? A fost căsătorită cu Glenn Frey. Cuplul a legat nodul în 1990. Au avut trei copii: o fiică Taylor în 1991 și doi fii Deacon în 1993 și Otis în 2002 și au rămas împreună până la moartea sa.

Citește și: Sandra Zober (soția lui Leonard Nimoy) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Fapte

Cindy Millican Net Worth

Care este valoarea netă a lui Cindy Millican? Soțul ei a fost un celebru cântăreț american, compozitor, actor și membru fondator al trupei rock The Eagles. Frey a fost cântăreț și co-solist pentru Eagles. Deci, în total, valoarea netă a lui Cindy este calculată în jur de 23 milioane USD (USD).

Cindy Millican Fapte

  1. Frey, soțul lui Cindy Millican, a fost căsătorit de două ori. Din 1983 până în 1988, a fost căsătorit cu artista Janie Beggs.
  2. Frey s-a născut în Detroit, Michigan.
  3. Crescând în Royal Oak, Michigan, a studiat pianul la vârsta de cinci ani, apoi a trecut la chitară și a devenit parte a scenei rock din Detroit de la mijlocul anilor 1960.
  4. Cindy nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Jamie Gordon (soția lui Alex Gordon) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte