Eugenia Cooney (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date

Eugenia Cooney este o personalitate controversată americană de pe YouTube și radiodifuzorul Twitch cu sediul în California. Ea și-a început canalul YouTube pe 17 iunie 2011. Cooney încarcă vloguri, tutoriale de machiaj și conținut similar canalului său și a acumulat peste 2 milioane de abonați. De asemenea, face postări cu privire la sănătatea mintală. Cooney transmite în mod regulat pe Twitch, unde are peste 45.000 de adepți. În afară de aceasta, conținutul ei a făcut obiectul multor controverse publice. Reglați biografia și explorați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, familia, valoarea netă, cariera, iubitul și multe altele.

Eugenia Cooney Bio, Age & Family

Câți ani are Eugenia Cooney? Ziua ei de naștere este pe 27 iulie 1994. S-a născut în Massachusetts, SUA. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A crescut în Connecticut cu părinții ei ale căror nume nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Chip. În ceea ce privește educația, este absolventă de liceu.

Eugenia Cooney Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eugenia Cooney? Ea stă pe o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 40 Kg sau 88 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-23-33 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 30 A. În plus, are ochi căprui deschis și păr negru.

Eugenia CooneyWiki / Bio
Nume realEugenia Cooney
PoreclăCooney
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere27 iulie 1994
Locul naşteriiMassachusetts
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 5 in (1,65 m)
Greutate40 Kg (88 lbs)
Statistici ale corpului32-23-33 inci
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 800.000 USD

Iubitul Eugenia Cooney

Cine este actualul iubit al Eugeniei Cooney? În prezent, este singură și nu a dat nicio idee despre viața ei romantică. Este foarte concentrată asupra carierei sale.

Cariera Eugenia Cooney

Cronologia carierei: În iunie 2011, Cooney și-a lansat canalul YouTube. Canalul ei de pe YouTube este plin de videoclipuri despre modă. Acestea constau în mare parte din stiluri și rutine de machiaj și îmbrăcăminte. De asemenea, Cooney încarcă adesea alte tipuri de videoclipuri, în special vloguri și videoclipuri de cumpărături, dintre care multe le prezintă pe mama ei. Cooney încarcă videoclipuri pe canalul ei aproximativ o dată pe săptămână, cu excepția unei pauze de cinci luni din februarie până în iulie 2019. În februarie 2019, Cooney a anunțat că va lua o pauză de pe rețelele de socializare. În urma acestui anunț, Cooney a părăsit complet rețelele sociale până când a apărut într-un videoclip publicat de YouTuber Shane Dawson în iulie 2019, după o pauză de cinci luni. De atunci a revenit la încărcarea videoclipurilor la frecvența obișnuită de acum.

Eugenia Cooney Net Worth

Care este valoarea netă a Eugeniei Cooney? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 800.000 de dolari. Canalul YouTube este sursa ei principală de venit. În plus, în octombrie 2016 au fost formulate petiții pentru a interzice Cooney de pe YouTube din cauza aspectului ei grav subponderal. În acel moment, Cooney a declarat că nu are o tulburare de alimentație și s-a abținut să discute despre greutatea și obiceiurile sale alimentare.

Fapte despre Eugenia Cooney

  • Are milioane de abonați sub canalul ei de YouTube.
  • De asemenea, este faimoasă pe Instagram și are 817 K de urmăritori acolo, din august 2020.
  • În 2015, a început să primească comentarii despre videoclipurile sale cu privire la greutatea ei.
  • De fapt, în același an, videoclipurile lui Cooney au început să primească în mod regulat mai multe antipatii decât aprecieri.
  • Videoclipurile lui Dawson și Cooney au fost ambele bine primite pe YouTube, inițial în tendințe # 1, respectiv # 2.
  • A apărut în Shane and Friends în 2016 și Întoarcerea Eugeniei Cooney în 2019.
  • Ea crede în: „Faceți întotdeauna ceea ce credeți că este corect și susțineți ceea ce credeți, chiar dacă nu este calea cea mai ușoară, este direcția corectă”.

Citește și: PewDiePie (Youtuber) Wiki, Bio, Soție, Copii, Valoare netă, Familie, Carieră, Vârstă, Înălțime, Greutate, Date