Mel Coles (Jurnalist) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Mel Coles este un jurnalist britanic. Este cunoscută în principal pentru personalitatea ei îndrăzneață și fermecătoare. În prezent, lucrează ca reporter meteo și prezentator TV pentru BBC. Înainte de aceasta, a petrecut ani de zile și în jurnalismul radio. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mel Coles.

Mel Coles Age

Câți ani are Mel Coles? În prezent are 40 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei albe. S-a născut în Anglia. Mai mult, ea a crescut în East Midlands. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Deține o diplomă postuniversitară în jurnalism difuzat, precum și o diplomă de licență în artă contemporană.

Mel Coles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mel Coles? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 în înălțime sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Mel Coles Wiki

Mel ColesWiki / Bio
Nume realMel Coles
PoreclăMel
Faimos caJurnalist
Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-38 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii3
Soț / SoțieCăsătorit
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Soțul Mel Coles

Cine este soțul lui Mel Coles? Este o doamnă căsătorită. Numele soțului ei nu este cunoscut. Mai mult, este binecuvântată și cu trei copii.

Mel Coles Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mel Coles? Jurnalismul este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Mel Coles

  1. Mel Coles este reporter și prezentator de vreme care lucrează pentru BBC în East Midlands, Regatul Unit.
  2. Este foarte versatilă și muncitoare.
  3. Mel este mereu pregătit pentru o provocare și nu este niciodată unul care să se ferească de un proiect nou și interesant.
  4. În 2013, s-a alăturat echipei de la BBC din East Midlands.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. Este un mare iubitor de animale, în special de panda, iepuri și pisici, dar a spus că urăște șobolanii.

Citește și: Diletta Leotta (Jurnalist) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date