Bill Maher (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Copii: 5 fapte despre el

Cine este Bill Maher? Este un comediant american, comentator politic și gazdă de televiziune. Este cunoscut pentru emisiunea politică HBO Real Time cu Bill Maher și pentru emisiunea similară din noaptea târzie numită Politically Incorrect (1993-2002), inițial pe Comedy Central și mai târziu pe ABC. Mai mult, a scris și a jucat în filmul din 2008 Religulous.

Bill Maher Înălțime și greutate

Cât de înalt este Bill Maher? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,73 m sau 173 cm. El cântărește în jur de 68 kg sau 149 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Bill Maher Age

Câți ani are Bill Maher? Ziua lui de naștere cade pe 20 ianuarie 1956. În prezent, are 64 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în New York, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Bill MaherWiki / Bio
Nume realWilliam Maher
PoreclăBill Maher
Faimos caComediant, comentator politic și gazdă de televiziune
Vârstă64 de ani
Zi de nastere20 ianuarie 1956
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 68 Kg (149 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
Iubita1. Coco Johnsen

2. Karrine Steffans

SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 3 milioane USD (USD)

Valoarea netă a lui Bill Maher

Cât costă valoarea netă a lui Bill Maher? A apărut pentru prima dată pe Carson și Letterman în 1982. A găzduit Politically Incorrect din 1993-2002. Ca răspuns la rolul lui Donald Trump în mișcarea „birtherism” care a încercat să susțină că Barack Obama nu era cetățean american, Maher i-a oferit în glumă lui Trump 5 milioane de dolari pentru a-și produce propriul certificat de naștere pentru a demonstra că tatăl omului de afaceri de atunci nu era un orangutan. Trump și-a produs certificatul de naștere, apoi a încercat să-l dea în judecată pe Maher pentru cele 5 milioane de dolari. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Vizualizați această postare pe Instagram

Dintr-o abundență de precauție pentru siguranța tuturor datorită COVID-19, emisiunile mele din Atlantic City, Betleem și Orlando sunt amânate după cum urmează. Vă rugăm să stați la bilete, deoarece acestea vor fi onorate pentru datele reprogramate sau contactați punctul de cumpărare dacă aveți alte întrebări. 4/10 Atlantic City, NJ - reprogramat pentru 8/2 4/11 Bethlehem, PA - amânat (data reprogramată TBD) 4/25 Orlando, FL - amânat (data reprogramată TBD) Îmi pare rău pentru acest inconvenient.

O postare trimisă de Bill Maher (@billmaher) pe 2 aprilie 2020 la 12:28 PDT

Soția și copiii Bill Maher

Cine este soția lui Bill Maher? Nu s-a căsătorit niciodată. În ceea ce privește căsătoria, Maher este citat pe site-ul său web spunând: „Sunt ultimul dintre prietenii mei care nu s-au căsătorit niciodată și soțiile lor - nu vor să se joace cu mine. Sunt ca sclavul evadat - aduc vești despre libertate ”. Conform istoricului său anterior de întâlniri, în 2003, a început să se întâlnească cu fosta Playboy Cyber ​​Girl Coco Johnsen. Mai târziu, în 2005, Maher a început să se întâlnească cu Karrine Steffans.

5 Fapte despre Bill Maher

  1. Maher a criticat teoriile conspirației din 11 septembrie.
  2. El a fost onorat de High Times ca „Top Pot Comic în 2006” și Real Time a câștigat un premiu Stony în 2006 pentru „Cel mai bun spectacol de știri prin cablu”.
  3. El s-a descris, de asemenea, ca pe un libertarian și s-a referit, de asemenea, „ca un progresist, ca o persoană sănătoasă”.
  4. În 2016, el și prietenul său Michael Moore au anunțat pe YouTube că vor face un film numit Regii ateismului.
  5. Maher a fost în consiliul de judecată pentru premiul PEN / Newman’s First First Amendment 2002.

În concluzie

În 2005, Maher s-a clasat pe locul 38 în topul celor mai mari 100 de comedianți din toate timpurile Comedy Central. Maher a declarat într-o postare pe blog, într-un interviu cu Larry King și în timpul unui segment „Noi reguli” din timp real cu Bill Maher, că pune la îndoială moștenirea lui Stan Lee, că cărțile de benzi desenate nu sunt literatură și că fanii adulți ai cărților de benzi desenate „Trebuie să cresc”.

Citește și: Penny Pritzker (politician) Net Worth, Soț, Bio, Wiki, Copii, Vârstă, Carieră, Înălțime, Greutate, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found